reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

A rożki miałam dwa właśnie takie cienkie i sie rozwalały, do tego trzeba było przyszyć rzepy i jeszcze wiązać sznurkiem...:wściekła/y:lepsze są beciki.

reklama
JA od poczatku stosowałam u Emilki puderek a jesli juz cos mi sie nie podobało to wtedy uzywałam sudocremu i jestem z niego zadowolona. Moja kuzynka natomiast swojemu synkowi mocno smarowala dupke oliwka i tez mu pomagalo. Wazne by skórka nie była bezposrednio narazaona na dzialanie moczu czy kupki.

A ja z sudocremem nie bede miala problemu :D
bo on jest produkowany tu w Irlandii, i nawet w marketach sa opoakowania np po 500g albo i wiecej :D Mamie jak przyjdzie dam zeby wziela bo on tu o mniej wiecej polowe tanszy niz w polsce jest. Moj mezulo dzisiaj kupil dla malej sliczny komplecik z kubusiem puchatkiem zaraz pstykne fotke :p A ja dla siebei wzielam fajna flanelowa pizamke i koszulke nocna poza tym drugi czarny stanik do karmienia :D powoli zaczynam montowac swoja i malej torbe do szpitala in aktualnie mam maly problemik z tlumaczeniem niektorych nazw ciuszkow niemowlecych O_O

Ja używałam chyba wszystkich kremów na odparzenia i najlepszy okazał się sudokrem:tak::-D Polecam wszystkim, jest drogi ale wydajny, wystarczy ciupkę na palca wsiąść a cała dupcia biała od kremu;-):-)

reklama
Do góry