reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Geperty jaki super pokój Nikus ma ta zielen bardzo fajnie wygląda choć ja generalnie zielone sciany nie bardzo lubie. Te półeczki to widziałm juz w ikei, ale bardzo podoba mi sie ten stolik z krzesełkiem, gdzie kupowałaś?

reklama
Dzięki bardzo, sama dekorowałam ;-):-), a pokój faktycznie długi ale wąski, bo tylko 2,70m szerokości i łamany w literę L, kiedyś to było mieszkanie 2 pokojowe, ale jak się zamieniliśmy z babcią, to mój tata rozgrodził dla mnie i dla mojego brata, więc teraz mam 3 pokoje i to wcale nie malutkie.
Aaga:
https://www.babyboom.pl/forum/2701207-post2959.html

Geperty rzeczywiście pokój Nikusia jest super, bardzo ładny i kolorowy i jaki zdumiewający porządek tam panuje. Powiedz, że wyjątkowo, bo aż nie do uwierzenia.:tak:

Ja chyba też ciastolinę kupię, jakąś z foremkami, mam nadzieję, że Emi nie będzie jej zjadać :sorry2:

geperty jestes niezastapiona:szok:;-):-D
pokój swietny i te szafki tez, fajnie ze rozne rozmiary pojemnikow mozna kupowac:tak:
a powiedz mi jeszcze czemu nie spodobaly ci sie schodki(bo wlasnie tez przykuly moja uwage i wydaja sie byc praktyczne;-)) i jeszcze ile ta podstawa kosztuje bo u nas ikeai nie ma i nie wiem czy zamowic z neta czy maja duza przebitke...

aaga ten stolik byl tez na allegro, o ile dobrze pamietam to 2 czy 3 razy drozej:-p

Lorien no jak to, Nikuś zawsze ma taki porządek :tak:, hehe żarcik, chciałoby się :-D, oczywiście, że wszystko na swoim miejscu, bo właśnie posegregowałam zabawki ;-), ale z prawej strony widać nieco bałaganu (ubrań) :sorry2:.

Martuchaa jak zobaczyłam te schodki to takie niezgrabne były, bo głębokie, tzn. w moich, szyfladki wkłada się szerszym na boki, a w tamtym szerszym w głąb, no i moja odstaje dzięki temu 30cm od ściany, a tamta aż 44cm.
A ceny masz na tej stronie którą podałam wcześniej i takie są rzeczywiście w Ikei, a na allegro kilkadziesiąt złotych zawyżają. Jak chcesz to mogę ci kupić i wysłać, tylko nie wiem ile może kosztować przesyłka, bo cennik PP nie działa :no:.

A ja sobie wymyśliłam, że chcę narzutę na tapczan u Nikusia w pokoju, ogólnie panuje styl marynistyczny, bo ma lampę w rybki i inne morskie zwierzęta, lampkę na ścianę w kształcie muszelki, do kontaktu z rybką Nemo i firanki w żaglówki. Szukałam na allegro i stwierdzam, że ceny są powalające :szok:. Ale nawet pomijając to, to nie znalazłam żadnej w rozmiarze 135x205 lub zbliżonym, a wzory takie mi się spodobały:
CEPELIADA - ŻAGLÓWKI patchwork narzuta - 75x110 (523775011) - Aukcje internetowe Allegro
Włoskie narzuty najnowszy mode-DZIECINNAl!!!! (520668233) - Aukcje internetowe Allegro
Włoskie narzuty dziecinne super prezent!!!! (516404977) - Aukcje internetowe Allegro
ewentualnie mogłoby być coś w samochody, ale też nic nie znalazłam :-( i tak się zastanawiam czy może nie przeprosić się z moją zaniedbaną maszyną do szycia :zawstydzona/y:.

Geperty, ten regalik fajowy i widać, że pojemny :tak: A narzutki bardzo mi się podobają. Sama bym takie kupiła, gdybym miała na co położyć ;-):-D

Martucha, myślę, że ten wózek który ci podałam byłby bardziej stabilny dla Nikusia :tak:

Dziewczyny, czy ciastolina może zaszkodzić dziecku jeśli ją zje? Zastanawiam się czy nie kupić Witkowi, a duże jest prawdopodobieństwo, że ją będzie jadł :dry:
Słyszałyście coś o piaskolinie? Czym ona się różni od ciastoliny?

reklama
Monia piaskolina bardziej się kruszy no i jest droższa. Ciastolina jest fajna, ale szybko wysycha. Zuzce nie przyszło do głowy jesc ciastoliny. Senks God :-)

Do góry