reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

A i udalo nam sie jeszcze na przecenach w Ikei dorwac taka mala (3 szuflady)sosnowa komode za 49zl, bo w 2 szufladach brakuje blokady i mozna je calkiem wyciagnac, ale Piotrek powiedziel ze to 2, albo 3 zlote kosztuje, to sie dokupi.

No i oczywiscie juz zaluje, bo te komody byly 2, a ja nie mialam wizji jak 2 umiescic w Roberta pokoju i wzielismy jedna. A teraz sobie w brode pluje, bo jest naprawde fajna i pojemna ( ma glebokie te szufladki), no i poprostu powkladalabym mu do niej zabawki, tak jak zrobilam z ta pierwsza, a pojemniki bym zlikwidowala i wreszcie bylby jakis lad w tym Jego balaganie. :baffled:

reklama
aaga tak myslalam ze o te "schodki" chodzi:ninja2::-)

a ten pierwszy stolik i krzeselka to prawie identyko ja te co kupila lorien:tak:

Ania to czekamy na zdjecia caly czas. ja teraz zaczelam myslec o takim rozkladanym fotelu(z braku miejsca oczywiscie bo marzy mi sie takie lozko normalne. a widzialyscie gdzies takie fajne fotele dzieciece??

martucha chodzi ci o takie coś jak moje dziewczyny maja ? takie fotele co się rozkładają jak sofa i mają skrzynie na pościel ?

no dokładnie, a gdzie ty je kupowalas i jak mniej wiecej sa wymiarowo??

ja jeszcze pomierzylam i mamut jest do mnie za dlugi:dry:
bede musiala troche krotszy stoli znalezc

w zwykłym sklepie meblowym :tak: 600 zł sztuka :dry::baffled:poduszka gratis :sorry2:
szerokość spania 75 cm a długość 120 (2 części) albo rozłożone całe 190 a szerokość z bokami to chyba 90 cm
my mamy coś w tym stylu
SUPER OKAZJA ROZKŁADANY FOTEL MAGDA (539141651) - Aukcje internetowe Allegro

ale sa też takie tapczaniki
Kanapa Dziecięca TINA Różowa Promocja Cenowa ! (538520000) - Aukcje internetowe Allegro

to co mogę ci doradzić byś sprawdziła jak się rozkłada i czy jest równa powierzchnia spania bo czasami są takie wybrzuszenia i pod głową miękko na plecy twardo i wyżej a nogi znów miękko ........:baffled:

Aph fajnie, że Robert się już przyzwyczaił, a skoro zależy ci na drugiej komodzie to na stronie IKEA jest taka opcja "Sprawdź dostępność produktów" i tam wybierasz konkretny sklep i od razu widzisz ile mają na stanie sztuk, więc jak będzie dostawa to dokupisz :tak:.

Martuchaa
mój bratanek ma coś takiego:
Tapczan OZZI + poducha pluszak - PROMOCJA ! - (537695573) - Aukcje internetowe Allegro
ŚWIETNY TAPCZANIK "KUBUŚ" DLA DZIECI (540407072) - Aukcje internetowe Allegro
jest fajne i ma skrzynię na pościel, oni kupowali w sklepie meblowym i można wybierać czy chcesz prawe czy lewe i płacili ok 500zł.

Super sa te poleczki z IKEA wlasnie takie zamierzam kupic Hubciowi do jego pokoiku bo juz miejsca na podlodze brakuje nie ma gdzie tego ukladac.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
a ja właśnie dziś dostalam ten stolik z krzesełkami z allegro, co Wam pisałam ze dwie strony do tyłu. Zajefajne, pomaluje się i będzie służyć pewnie nawet i wnukom:-)

Do góry