• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mali odkrywcy ...

DZiewczynki przyszła pora zabym ja sie mogla ciutke pochwalic, wczoraj wieczorem moje dziecko pierwszy raz wstało same w łóżeczku. :-):tak:

reklama
Ja też się nie przejmuję, że inne dzieci sprawnie raczkują, robią pa pa itp. No bo moja Ania i tek jest najzdolniejsza ;-) :-D Wczoraj powiedziała nam, że ona nie chce umieć chodzić- bo jazda na rowerze jest efektywniejsza :-D

410eadf25034a344.jpg

:szok: A teraz zobaczyła, że wam zdradziłam jej plan i powiedziała "Matko! Puknij ty się w głowę! Teraz wszystkie czerwcówkowe dzieci będą na rowerach jeździć!" ;-)

60317c8ea887e928.jpg

Melasa jaki Easy Rider :-D:-D:-D:-D Słodka ta Twoja Kruszynka.

Stuknęla nam setna strona. Ale te nasze dzieci robią postępy :-)

A w ogóle to ona ma boską fryzurę. Wygląda na punkówę z tym ciemniejszym pasem przez środek głowy :-D

Melasa :-D:-D:-D Brawo dla Ani, ale z niej zawodowiec :-D;-)
A jej minka rzeczywiście wygląda na "puknij się w głowę" :-D:-D:-D:-D

Słuchajcie, przed chwilą rozmawiałam z psiapsiółką, która mieszka w Anglii i mówiła, że u nich lekarze każą sadzać już nawet 4-miesięczne niemowlęta :szok::szok::szok: - obkładać poduchami i sadzać :szok:.
Jestem nadal w szoku.
No i ona ma 5-miesięcznego synka i go sadza tak :-(

A ja w końcu zaczęłam sadzać Karolinkę, bo chyba nie doczekam się kiedy ona sama usiądzie :crazy:. Ale ona ma już ponad 8 miesięcy a nie 5. No i siedzi skubana ...
Może to rzeczywiście lenistwo a nie napięcie mięśniowe. Już sama nie wiem...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry