anielap
Czerwcowa mamusia 2007
Dzagud ciesz się ile się da. I chwal nam tutaj
Ja też mam coś nowego, troszkę głupio pisac bo inne dzieci robią to już od baaaaardzoooo daaaawnaaaa, ale...
moja Zu od trzech dni trzyma sobie sama butlę z mlekiem
I jak widzi, że ide już z mleczkiem to próbuje wspiąc sie na kanapę. Sama jeszcze nie potrafi, ale myśle że wkrótce nadejdzie i ten etap.
No, tom się pochwaliła
Ja też mam coś nowego, troszkę głupio pisac bo inne dzieci robią to już od baaaaardzoooo daaaawnaaaa, ale...
moja Zu od trzech dni trzyma sobie sama butlę z mlekiem
I jak widzi, że ide już z mleczkiem to próbuje wspiąc sie na kanapę. Sama jeszcze nie potrafi, ale myśle że wkrótce nadejdzie i ten etap.No, tom się pochwaliła

. Ostatnio jak przeglądałam książeczkę Magdulindy, to zauważyłam wpis ortopedy o kontroli ok. 10 miesiąca. Muszę zadzwonić i się umówić, może uda się zaraz po wakacjach. Mam nadzieję że szkody tym opóźnieniem nie ma, bo dotyczy to dzieci, które nie mają takich opóźnień jak Madzia i w wieku 10 miesięcy już stoją albo zaczynają dreptać. A Magda dopiero od 2 tygodni zaczęła wstawać i jeszcze nie chodzi sama. Zresztą liczę też na to że rehabilitantka by zwróciła uwagę gdyby coś było nie tak.
ciekawe skąd się tego nauczył 

moja wina ,moja wina!!!Obtarla kostke do krwi i wypierniczyla sie na skrzynie drewniana z butami,w wyniku czeku ucho(ta chrzastke)ma CZARNA!Tak mi jej zal ale ona to wszystko robi sobie pod moja opieka,jest taka szybka ze ja nie mam czasu na reakcje