reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
Ostatnio ulubione zabawki Amelki to durszlak,tarka i 2 pokrywki.A dzisiaj odkryla ze mozna przelewac picie z butelki do durszlaka i jak sie przechyli to jeszcze kilka kropelek do paszczy doleci:-pEfekt-przebierana 3 razy w ciagu godziny:-D

Chciałam się pochwalić, że wczoraj Magda wypowiedziała swoje pierwsze, pełne zdanie.:-D Kąpała się i bawiła w wannie. W końcu stwierdziłąm że czas wychodzić, więc wzięłam ręcznik, stanęłam nad Nią i mówię "Madzia, wychodzimy". A Madzia na to "Mama, nieee, jecie ciem babić".:-D:-D:-D Strasznie byłam dumna, wzruszyłam się okropnie i oczywiście dałam Jej jeszcze chwilę na zabawę.
Ostatnio zauważyłam, że zaczyna powoli składać coś tam do kupy, ale były to max 2-3 wyrazy (np. jak chce coś wyrzucić do śmieci, a nie może sobie sama otworzyć szafki z koszem to podchodzi i mówi "jucić kosia" czyli wyrzucić do kosza), więc to wczorajsze mnie powaliło.:-)

No, no Dzagud widzę, że Madzia to niezła gaduła:-)Brawo dla zdolniachy:tak: U nas zdanie jakie Wiki mówi to "daj pić", ale tylko wtedy jak widzi, że jej przygotowuję;-)
Elmaluszek u nas na tapecie jest sitko i kalendarz z tamtego roku, który już mało co go przypomina:-D:-D
Fantazja ja też stawiam na słonia:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry