reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
No Jolka tos mnie zmartwila...bo obsesja mojego dziecka tez sa cyce...nawet tatusine :)))

Kupilam wczoraj mate edukacyjna,najpierw sie wypieralam ze nie kupie bo to strata kasy ale zmeczylo mnie rozkaladanie kocy na podlodze i robienie burdelnika...a mala uwielbia sie tak bawic .Wysypuje wszystkie zabawki na podloge a mala jest w siodmym niebie :)
Tak wiec mate kupiwszy i dzis wyprobowawszy...dziecko mam z glowy,juz lezy tam 1,5 godziny icieszy sie jak glupi do sera.Zdazylam juz wszystko pospszatac,zrobic kolo siebie i teraz buszuje po necie...aaahhhhhh sielanka ;)

Olla, to gratuluję. A jaką kupiłaś? Pochwal się! Ja mam dwie - jedną taką zwykłą, jeszcze po Weronice, a drugą z bajerami Fisher Price. Magda uwielbia obydwie.

A co do nowych umiejętności, to Magda już załapała na dobre chwytanie wszystkiego i najbardziel lubi chwytać swoją zebrę i ładować ją do buzi, chwytać wszystko czymkolwiek jest przykryta (i swoją i naszą pościel) i ładować ją do buzi, a jak ją trzymam w pozycji pionowej, to wczepia się paluszkami w moją bluzkę i oczywiście jak się da, ładuje ją do buzi. W tej sytuacji ładowanie pięści do buzi jest już mało istotne.:-D:-D:-D

Noo oj Olla ja mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie :-p- mate wprawdzie bede miala ale za jakies 2 tygodnie ... chyba jeszcze bedzie aktualna???;-);-)

A jesli o chwytanie chodzi to u nas mizernie...wydawalo mi sie ze ona te raczki wyciaga do zabawek ale jakos przestala :( hhmmmm...za to gada do wszystkiego namietnie ,ostatnio nawet ''calymi zdaniami'' hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry