Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
:-), a ja wyłączam się i potakuję tak jak Dzagud. Czasem boję się, że potaknę na coś, czego potem będę gorzko żałowała
;-).Bartek (6) też kilka razy coś wyniósł jak nie zauważyłam.Śmiej się śmiej, ale ja to już przerobiłam z Weroniką, a Wy macie to przed sobą. Zawsze wychodząc ze sklepu musiałam najpierw obejrzeć wózek i ręce Weroniki bo się okazywało że coś zwinęła jak ja nie patrzyłam. Parę razy wyszło tak, że już przy kasie jej odbierałam coś z łapek (a ochroniarze patrzyli na mnie podejrzliwie), a parę razy po prostu coś ukradłyśmy.![]()
Już oddawał karty do Piotrusia do księgarni (bardzo chciał je mieć), a jak wyszedł z łańcuszkiem na szyjce ze sklepu też musiał wrócić i oddać. Czasami zauważam dopiero w domu, a wtedy trudno jest wrócić np do supermaketu i nie wiadomo komu oddać.
, sprawdziłam rachunek a galaretek nie ma. Głupio mi się zrobiło
ale mu nie powiedziałam bo nie chciało mi się wracać do sklepu.
Mieliśmy sporo zakupów i po prostu pakę pieluch włożyliśmy do kosza w wózku, bo wtedy nie miały tych taśm do niesienia i było nam niewygodnie z nimi chodzić. No a potem w domu przy wypakowywaniu zakupów okazało się że Pampersów na rachunku nie ma.

Faktycznie trzeba się temu przyjrzeć bliżej, może nie muszę wracać do pracy w styczniu ;-).Ciekawe jaka to jest wartość w skali roku![]()
:-)