Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.

Brawo!dla KAROLINKI zuch dziewczynka my też przed terminem trzy tygodnie ale jakos idzie na obracanie (heheh czasami tylko rączka nie tak idzie w parze z reszta)i zęby (6) , no i teraz ma nogi do zabawy heheAleż tu pusto dziś.
Pamiętacie, jak martwiłam sie tym, że Karolinka nie chce przewracać się na brzuszek? Moje zmartwienia się skończyły - moja córa od 4-ech dni zapamiętale ćwiczy obroty. Aż śmiać mi się z niej chce. Co ją położę na podłodze to ona fik i już jest na brzuszku. Słabo jeszcze wychodzi jej fikanie z brzuszka z powrotem na plecy , ale już się tym nie martwię. Zauważyłam, że ona wszystko robi z lekkim opóźnieniem, tak jakby poród 17 dni przed terminem na to wpływał - ale jednak zawsze zdobywa w końcu te umiejętności, które mają wasze dzieciaczki.
Bardzo się z tego cieszę :-):-):-)

- Ania przy próbie posadzenia sobie na kolanach (czy to normalnie, czy też okrakiem na udzie) prostuje nogi jak sprężyna i stoi śmiejąc sie od ucha do ucha. Można się z nią tak siłować kilkanaście minut, a jej się nie nudzi. Dzisiaj w kąpieli tez postanowiła zapierać się o ściankę wanienki i wstawać. No a cóż to za kąpiel kiedy tylko nogi po kolana są w wodzie? ;-) Mam nadzieję, że jej zaraz ta fascynacja sprężynowaniem minie i skusi się jednak na pracę na brzuszku