reklama

Mali odkrywcy ...

Kobiełki, jestem pod wrażeniem. Oczywiście Zosia rulez! Nie wyobrażam sobie kiedy Magda tak zrobi.:-(Ona uwielbia siedzieć, ale jak posadzić ją samą, to gibie się na boki i pada. Mowy nie ma o takim sztywnym siedzeniu. Natomiast jeśli chodzi o "siadanie", to leżąc na płasko w łóżeczku potrafi unieść głowę i plecy prawie do połowy i utrzymać tak nawet kilka sekund. Chyba po prostu zawsze ma nadzieję, że akurat osoba która nad Nią stoi zrozumie że jest to prośba o wzięcie na łapy.

Szopka, Czaruś śpiewa super i gra również. Fart, że macie takie profesjonalne organy, bo ja mam w domu tylko zabawkowe pianinko Weroniki i jak Magda zaczyna w nie walić, to klękajcie narody.:baffled:
Kachasek, u nas wszystko to co u Ciebie: okulary, wisiorki, kolczyki, sznurki, suwaki, troczki - wszystko jest od razu łapane i szarpane (+ jak się da to brane do buzi). Także piloty, telefon komurkowy, mysz od komputera itd też jest w niebezpieczeństwie.

reklama
(...) leżąc na płasko w łóżeczku potrafi unieść głowę i plecy prawie do połowy i utrzymać tak nawet kilka sekund. Chyba po prostu zawsze ma nadzieję, że akurat osoba która nad Nią stoi zrozumie że jest to prośba o wzięcie na łapy. (...)

jak Magda zaczyna w nie walić, to klękajcie narody

:-D:-D:-D:-D:-D

Nie muszę pisać że poplułam monitor, prawda?

Koniecznie napiszcie coś jeszcze w tym wątku, bo w pracy nie mam jak wyświetlać filmów. Jak wrócę rano do domu i nie wyświetlą mi się nieprzeczytane posty to zapomnę, że miałam tu zajrzeć:-(. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, bardzo możliwe, że bredzę, ale mam na koncie jakieś 5godzin snu i długą noc przed sobą :no:

Muszę pokazać Piotrusiowi filmik Zosi - ale jakoś tak wątpię, by mój ufoludek zakumał ;-)
Jestem pod nieustającym wrażeniem...

Blanes i co? Przejrzałaś? Ależ Ty musisz lecieć na pysk Kobito! Najszczersze współczujące :tak:

Szopka super masz artystę w domku :-).:tak:
Efilo brak mi słów dla wyczynów Zosi. Pokazałam mężowi filmik i zaraz uczył tego Laure ale jakoś ciężko jej wchodziło, moze była zmęczona:-D?
Blanes troszkę późno ale i ja przypominam a co tam:sorry2:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry