reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
No...tak w kólko trzymając się krawędzi kojca :tak::tak: Muszę dzisiaj koniecznie nagrać jakiś filmik i wrzucić na Picasę :-) Kojec został co prawda u rodziców, ale w łóżeczku Stasiek radzi sobie równie dobrze więc niedługo nakręcimy te wyczyny i się pochwalimy :-) Monika, wydaje mi się, że nie powinnaś się wcale martwić. Dzieci mają różne temperamenty, tak więc spokojnie - i Ciebie czekają niedługo takie przeboje. Pewnie Karolinka ruszy nagle do przodu i wszystkiego naraz się będzie uczyć!

isia wejdź na wątek mali odkrywcy, to zobaczysz, kto jakie postępy robi. Przoduje Zosia efila. Mój Staś i kilku innych chłopaków reprezentuja skrzydło leniuszków;-):-D (jest chyba jedna dziewczynka w tym gronie, Monika mam rację, czy coś się już zmieniło???)

Toska, niestety, nic się nie zmieniło :baffled:
Jeszcze chyba przez jakiś czas nie będę miała nic do powiedzenia na tym wątku :no::cool:

A smycz i kaganiec THE BEST, hahahaha

Też już opisywałam na Małych odkrywcach oczy dookoła glowy :tak:

Jola
to była samospełniająca się przepowiednia?? ;-) Współczuję kataru i trzymam kciuki co by jak najszybciej poszedł won razem ze wszelkimi innymi objawami!

Słusznie Blanes :tak:, ale jesteś gorliwa moderatorze ;-):-D

Jola łączę się z Tobą w bólu bo ja nadal nie pozbyłam się choróbska :-( Na przykładzie mojej siostry wiem jak cięzka i czasochlonna jest praca nauczyciela (ciągle nad czymś siedzi, sprawdza, pisze, przygotowuje), a dzieciaki nawet te najmniejsze z podstawówki potrafią dać w kość, także Jola SZACUN.

Toska Stasiek świetny! Czarek robi podobnie - zakrywa się pieluszką, kocykiem i co mu tylko wpadnie w ręce a potem krzyczy że się dusi :-D

Efilo - z niecierpliwością czekamy na nowe pokazy Zosinej siły. A miny robi jakby ćwiczyła karate.. :-D:szok:

reklama
Blanes - właśnie miałam napisać że widzę tu rękę naszej Miłościwie Nam Panującej :tak:
Super że się dało.

No to skoro Isia napisała co napisała to mogę się przyznać. Zosia wczoraj pierwszy raz wstała. Nie chciałam pisać żeby nie wyszło że ona jakaś dziwna. :zawstydzona/y::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry