reklama

Mali odkrywcy ...

reklama
Nakręciłam filmik pt. Stasiek raczkuje :-) Filmik był dłuższy, ale trzeba było skrócić, no i wstawanie zostało wycięte. Ale już dzisiaj wrzucimy i wstawanie, powoli pochwalimy się wszystkim ;) Z kręcenia chodzenia wokół łóżeczka zrezygnowałam bo Stasiek nabił sobie pierwszego guza w tymże łóżeczku :baffled: Kojec nadaje się lepiej, a więc w weekend nakręcę chodzenie w kojcu:tak: Zapraszam do obejrzenia mojego małego odkrywcy pod linkiem : Staś - mam nadzieję, że będzie działał. Jakość filmiku trochę kiepska, ale da się obejrzeć :-)

Isia-no to Stas pobil wszystkie czerwcowe maluchy! Gratki :-) ogladalam filmik z Alusia na kolanach, bardzo jej sie podobal, na widok Stasia sie smiala i wyciagala lapki :-)

ja piernicze
ale czad
zośce jeszcze dalekooooo

ona nie potrafi wyciągać rąk do przodu - boi się puścić.

Ale i tak lekarka zdębiała jak Zośki nie dało się upilnować na przewijaku :-D a do tego że zosia siada na poczatku podeszła z rezerwą, hehe. Myślała że konfabulujemy ;-)

Dzięki dziewczyny za te gratki, przekazuję je Staśkowi bo w końcu żadna w tym wszystkim moja zasługa :-D Na tym filmiku jest motyw z kabelkiem od ładowarki... Wyobraźcie sobie, że zapomniałam, że ta ładowarka tkwi w kontakcie i małego tam coś łaskotało w języczek jak brał do buzi końcówkę...Stąd nagła przerwa w akcji - na odłączenie go:-D:-D A Stasiek kabelki pod wszelkimi postaciami uwielbia więc póki nie ma zębów jeszcze może je czasem jeść - nie mamy na szczęście ani jednego ząbka;-);-) Wrzucam powoli kolejne filmiki...

Filmiku nie obejrzałam, bo mój net niestety nie wyrabia :no:

Nie wiem czy kogoś zainteresuje takie drobne osiągnięcie, ale Maksio w końcu odkrył moc machających kończyn w wannie :-D;-)
Od dziś kąpiel w łazience :tak:

Mam jeszcze pytanie: Maks jak się czymś bardzo zainteresuje, albo czegoś bardzo chce to napina mięśnie czy wasze dzieci też tak czasem mają? bo mnie to trochę niepokoi :zawstydzona/y:

Gratulacje dla Stasia:-) Zdolny chłopak

Jolka, tak, Karolina tak ma, szczególnie jak sie zdenerwuje, albo bardzo cieszy na wigok czegoś - właśnie teraz cieszy się, że siedzi obok mnie w krzesełku, hahaha i cała się spięła i do tego macha energicznie nóziami:-D

jolka111, u nas też od jakiegoś czasu wielkie chlapu-chlapu w kąpieli :-D:-D I powódź wszędzie wokół :-):-) A z tym napinaniem to też tak czasem Stasiek ma więc to raczej nic nienormalnego...
A tu nasze wstawanie ;-) wstawanie.AVI

reklama
BRAWO DLA MAKSIA:tak::tak::tak:

Isia filmik super (dopatrzyłąm się, że jest 3 tygodniowa róznica miezy naszymi Stasiami, więc mój ma jeszcze szanse nadgonić:tak:)

U nas coś się wczoraj ruszyło, zaobserwowałam, że Staś inaczej się bawi, nie wiem jak to opisać ........ tak bardziej świadomie. I leżąc na brzuszku zaczął podnosić się rękach, bez wysiłku, tak jakby robił to od zawsze:confused:.

Jola, jeżeli chodzi o napinanie, to nam rehabilitanka kazała z tym walczyć, tzn. rozluźniać Stasia, żeby za bardzo nie napinał mięśni:baffled: ale on miał to sławetne napięcie mieśniowe.
Jednak jak Staś się czyms strasznie zachwyci/zdenerwuje to cały się prostuje i napina mięśnie (mimo rehabilitacji):confused:
A jak ostatnio byliśmy na ćwiczeniach to usłyszałam, że Staś nie musi już chodzić, bo wszystko jest OK:baffled:.
Więc chyba takie napinanie w chwili radości/złości jest ok.
Będę jeszcze we wtorek na ćwiczeniach to się dopytam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry