Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Juz teraz wiadomo, skąd te umiejętności Stasia - ładujecie go ładowarką telefoniczną.;-)Nakręciłam filmik pt. Stasiek raczkuje :-) Filmik był dłuższy, ale trzeba było skrócić, no i wstawanie zostało wycięte. Ale już dzisiaj wrzucimy i wstawanie, powoli pochwalimy się wszystkimZ kręcenia chodzenia wokół łóżeczka zrezygnowałam bo Stasiek nabił sobie pierwszego guza w tymże łóżeczku
Kojec nadaje się lepiej, a więc w weekend nakręcę chodzenie w kojcu
Zapraszam do obejrzenia mojego małego odkrywcy pod linkiem : Staś - mam nadzieję, że będzie działał. Jakość filmiku trochę kiepska, ale da się obejrzeć :-)
Juz teraz wiadomo, skąd te umiejętności Stasia - ładujecie go ładowarką telefoniczną.;-)

No można by tak podejrzewać 

dzięki :-)
Trochę się uspokoiłam, ale powiem wam, ża Maks ogólnie dość sztywno się trzyma, ale na kotrolach przy szczepieniu lekarz nie mówił nic o napięciu![]()

Mój Żuczek potrafi do napięcia dołączyć jeszcze wymachy i głośne "yyy"Mam jeszcze pytanie: Maks jak się czymś bardzo zainteresuje, albo czegoś bardzo chce to napina mięśnie czy wasze dzieci też tak czasem mają? bo mnie to trochę niepokoi![]()
Taki jest sprytny

Jej się po prostu nie chce, bo jest zajęta zabawą. Praktycznie zawsze jak ją karmię, to ona się bawi smoczkiem (przekładając go z ręki do ręki nad butelką), albo tarmosi misia lub lalkę. Jeśli tego nie robi, to po prostu stuka sobie rączką w butelkę, albo bawi się moją ręką trzymającą butelkę (odginając palce). Po prostu jest zbyt zajęta na takie prozaiczne czynności jak własnoręczne trzymanie sobie butelki. Próbowałam ją przymusić, to wyrywała mi ręce z wielkim oburzeniem i od razu łapała się za zabawkę. I co mam z Nią zrobić?