Olla
Melowa mamusia:)
...czyli wielkie dokonania i odkrycia naszych pociech
Nasze malenstwa rozwijaja sie tak szybko,jeszcze nie dawno takie bezbronne i nieswiadome niczego,teraz zadza calym naszym swiatem i wiedza doskonale jak walczyc o swoje
. Kazdy dzien przynosi nowe umiejetnosci ...nam serce rosnie i pekamy z dumy...chwalmy sie tym!
Jak pomysle ile cudow jeszcze mnie czeka to kreci mi sie w glowie,jestem odurzona macierzynstwem!!!Jeszcze wszystko przed nami...pierwsze kroki ,slowa...ahhh...rozmarzylam sie...

Nasze malenstwa rozwijaja sie tak szybko,jeszcze nie dawno takie bezbronne i nieswiadome niczego,teraz zadza calym naszym swiatem i wiedza doskonale jak walczyc o swoje
. Kazdy dzien przynosi nowe umiejetnosci ...nam serce rosnie i pekamy z dumy...chwalmy sie tym!Jak pomysle ile cudow jeszcze mnie czeka to kreci mi sie w glowie,jestem odurzona macierzynstwem!!!Jeszcze wszystko przed nami...pierwsze kroki ,slowa...ahhh...rozmarzylam sie...

Za to w łóżku jak się wkurza i to robi to wędruje po same szczebelki- i czasem trzeba ją ponownie obniżać o ok. 30cm bo wszystkie włosy sobie na czubku wytrze pocierając o brzeg łóżka 
Uśmiech przy cycu też jest normą. Nie wiem czemu mam czasem wrażenie że się ze mnie naśmiewa nie wiedzieć czemu.
No i mostek też jest grany. Tylko że nie chcę Cię martwić, ale u nas pani doktor stwierdziła że taki mostek to niekoniecznie prawidłowy odruch w tym wieku i wysłała do neurologa ze zleceniem obserwacji napięcia mięśniowego dolnych kończyn. Tylko że u nas jeszcze dodatkowo przy leżeniu na brzuchu też nogi wędrują w górę razem z pupą i powstaje kołyska.