reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

reklama
jagoda czy jadł niedawno??Co jadł?Może jak go ubierałaś to brzuszek mu się trochę ścisnął i dlatego ulewa...Hmmm,mam nadzieję,ze to nie wirusówka zołądkowa:-(.Jak będzie tak się z niego mcno ulewało,to lepiej jechać z nim do lekarza.

Jolu super pierwsze ,a koty za płoty-jak już jeden wyszedł to reszta sie posypie!A co do tych pobudek to napewno przez ten ząbek-życze spokojnych nocy a malutkiej bezbolesnego ząbkowania!:-)
Aniu widze że pogoda coraz lepsza piękne zdjęcia masz na nk a dzieci códowne-tylko jakoś żadnego rodzinnego-gdzie sprzedałyście tatusia???:-D:-D:-D
No i dziewczyny musze wam powiedzieć że jeszcze nie będe jeżdzić samochodem-oblałam ale tym razem z własnej winy,czułam sie zbyt pewna siebie i zatrzymałam samochód na lini kończąc łuk :wściekła/y: trudno następny za tydz i tym razem dam z siebie wszystko,musze to zdaćbo cianko z kasą(jak teraz nie zdam to sobie chyba odpuszcze na jakiś czas sama nie wiem?-ale mąż nie bardzo mi pozwoli,mówi jak zaczełaś to skącz choćby 20razy:-p)
Nasza Anusia zaklimatyzowała sie w przedszkolu chodzi bez problemów i nawet je:szok::szok::szok: czego najbardziej sie bałam!ale jakiś czas temu nauczyła sie popychać dzieci i nic do niej nie dociera że tak nie wolno-może znacie jakiś sposób żeby przestała,my już tyle próbowaliśmy i nic!!!:-(
Grześ zdrowy i szczęśłiwy teraz sobie spokojnie śpi po 2godz jak Anusia w przedszkolu dając odpocząc i mi po pracy!Robi duże postępy i coraz głośniej śpiewa co mi sie strasznie podoba:-):-D
Dobra zmykam posprzątać bo dziś wpada kol-dobrze że mam obiad od wczoraj całuje i pa pa

Załączniki

• P1010204.jpg
    P1010204.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 57
  • Documents5.jpg
    Documents5.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 44
Teraz, dla odmiany, zalatwil mi bluze i spodnie, a potem usnal. Jakies 1.5-2godz temu dalam mu mleko. Zobacze co bedzie po kolejnym posilku. Nie ma temperatury i ogolnie warjuje jak zawsze - na chorego nie wyglada, moze tylko spi troche wiecej niz zazwyczaj. Obudzil sie normalnie o 6.30, wzielam go do lozka i pospal jeszcze do 9. Dzieki za rade Aniu!
Pozdrawiamy wszystkich!:-)

Wiolu szkoda,że tym razem się nie udało,ale tak jak mąż ci mówi do skutku zdawaj:-).dasz radę.A pomocnica śliczna:-) gratulacje.No i Grześ pokazując swoje akrobacje jest też świetny:-D.

HEJ !!!!
Wiolu- też mam taką nadzieję że następne ząbki wyjdą bezboleśnie :-).
Twoja pomocnica jest urocza i fajnie że się zaklimatyzowała w przedszkolu to jest najważniejsze. Grześ również jest uroczy niezły z niego akrobata:-).
Nie odpuszczaj z tym prawkiem jak nie teraz to następnym razem napewno się uda trzymam kciuki , zeby tylko nie robić długiej przerwy bo później jest trudniej.
Justynko- fajnie że masz męża wkońcu przy sobie widać że jesteś szczęśliwa ;-)
Dotmar- super dzieciaczki już w domu stęsknione i pełne wrażeń dlatego pewnie nie chciały zasnąć .Emilcia fajnie ich przywitała :-D .
Ola znowu marudna uciekam :-(.
Miłego dnia, pozdrawiam.

WIOLU mówi się trudno i płynie dalej... Następnym razem bedzie oki, tylko nie poddawaj się:) Weż przykład z Dorotki... tez kilka razy zdawała aż do skutku:tak:
Pomocnica pierwsza klasa:tak: a synuś... miodzio:) oby tak dalej:)

JAGÓDKA, moja Wiki też miała takie dni, że jej się lało z dzióbka:szok: Ja sobie to tłumaczę tak: pada deszcz, więc w oczyszczalni dodają więcej chemii do wody i spływają do niej różne zanieczyszczenia i dziecku to przeszkadza. My, dorośli tego nie wyczuwamy. I zawsze po obfitych deszczach daję im wode z Biedronki (1,50zł za 5l) i jest zdecydowanie lepiej... Może spróbuj tego rozwiązania. Albo gotuj wode na mleko kilka minut, wtedy chemia się wygotuje.

DOROTKO widok stęsknionych dzieci musiał być słodki... I do tego tak spargnione swoich zabawek:) SUPERANCKO:)

U mnie dzisiaj paskudnie... i na dworze (raz leje, raz świeci słonko no i jest zimno) i ze mną:( Jakaś chandra mnie dopada i już się boje powrotu do domu (tu miałam cały czas teściową do pomocy, a w domu już tak nie będzie! A smerfetki potrzebują coraz więcej zainteresowania i zaangażowania) ... i boje się jesieni:-( I wogóle bez sensu...:-:)no: LIPA...
3majcie się cieplutko:)

witajcie
u nie rano swiecilo slonko,wyszlam na spacer a tu brrrrrrr jak zimno,potem nas zlapal deszcz.julia dzis marudna,sama nie wiedziala czego chce.juz wykapana spi,my chyba tez zaraz pojdziemy lulu bo pobudka dzis byla o 3.40:((((((((((((((pomarudzila i zasnela ale juz z nami w lozku...........spokojnego wieczoru:)

reklama
Wiolu,nie ma M na fotach bo pacjenci go gnębią więc się cały czas kamufluje,nawet konto zlikwidował na nk bo dostał kilkaset zaproszeń od pacjentów.

Do góry