Jolu super pierwsze ,a koty za płoty-jak już jeden wyszedł to reszta sie posypie!A co do tych pobudek to napewno przez ten ząbek-życze spokojnych nocy a malutkiej bezbolesnego ząbkowania!:-)
Aniu widze że pogoda coraz lepsza piękne zdjęcia masz na nk a dzieci códowne-tylko jakoś żadnego rodzinnego-gdzie sprzedałyście tatusia???

No i dziewczyny musze wam powiedzieć że jeszcze nie będe jeżdzić samochodem-oblałam ale tym razem z własnej winy,czułam sie zbyt pewna siebie i zatrzymałam samochód na lini kończąc łuk

trudno następny za tydz i tym razem dam z siebie wszystko,musze to zdaćbo cianko z kasą(jak teraz nie zdam to sobie chyba odpuszcze na jakiś czas sama nie wiem?-ale mąż nie bardzo mi pozwoli,mówi jak zaczełaś to skącz choćby 20razy

)
Nasza Anusia zaklimatyzowała sie w przedszkolu chodzi bez problemów i nawet je

czego najbardziej sie bałam!ale jakiś czas temu nauczyła sie popychać dzieci i nic do niej nie dociera że tak nie wolno-może znacie jakiś sposób żeby przestała,my już tyle próbowaliśmy i nic!!!:-(
Grześ zdrowy i szczęśłiwy teraz sobie spokojnie śpi po 2godz jak Anusia w przedszkolu dając odpocząc i mi po pracy!Robi duże postępy i coraz głośniej śpiewa co mi sie strasznie podoba:-)

Dobra zmykam posprzątać bo dziś wpada kol-dobrze że mam obiad od wczoraj całuje i pa pa