hanna31
Fanka BB :)
w centrum jest horror
sfera nasze największe centrum handlowe ścisłe centrum z wczoraj w nocy
Wodospad koło Sfery. - Bielska Telewizja Internetowa, BTI, filmy Bielsko - Biała
żywiecka
Ulica żywiecka zalana - zamknięta. - Bielska Telewizja Internetowa, BTI, filmy Bielsko - Biała
lipnik
Lipnik - potok wylewa na drogę. - Bielska Telewizja Internetowa, BTI, filmy Bielsko - Biała
i ciągle pada sorry leje
Zaczynam się bać co to za chwilę będzie z wodą pitną
sfera nasze największe centrum handlowe ścisłe centrum z wczoraj w nocy
Wodospad koło Sfery. - Bielska Telewizja Internetowa, BTI, filmy Bielsko - Biała
żywiecka
Ulica żywiecka zalana - zamknięta. - Bielska Telewizja Internetowa, BTI, filmy Bielsko - Biała
lipnik
Lipnik - potok wylewa na drogę. - Bielska Telewizja Internetowa, BTI, filmy Bielsko - Biała
i ciągle pada sorry leje
Zaczynam się bać co to za chwilę będzie z wodą pitną

,a tak poza tym,to książeczki z twardymi kartonowymi kartami,miś-kubuś puchatek mały,kotek-maskotka bardzo miękka,helikopter edukacyjny z piłeczkami i grającymi melodyjkami,książeczka Fisher price
Zagrożona jest nasza największa galeria handlowa sfera (ta z wczorajszego linka) Także dziękujemy bardzo za troskę jesteśmy bezpieczni, tylko uziemieni bo gdzie bym nie chciała się ruszyć to utrudnienia pozamykane drogi.
,wiem,ze pada,pogoda do kitu,ale..wracć mi tu szybko;-).Ania nasza w pracy,więc usprawiedliwiona.
mam nadzieję,że najważniejsze rzeczy są w walizkach
Większość dróg została dziś rano otwarta więc mam nadzieję że najgorsze mamy za sobą. Ewa rano wstała szybciutko się ubrała bo ona chce do przedszkola:-) Także można powiedzieć wszystko wraca do normy. Popołudniu o ile nie będzie znów padać gumiaki peleryny i ruszamy w teren:-)