reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Marta jakbyś potrzebowała pchacza to mów czesto mam w komisie . zawsze mniej zapłacisz .

Gosieńka dzięki za naświetlenie gormitów i innych stworów , bo nie raz dzieciaki pytają a ja nie wiem o co kaman :-D Bioniclem sama się bawiłam u siebie jak miałam :-p:-p ja się bawię lego a koleżanka czesze lalki barbie bo ma dwóch synów :-D ew koniki pony .
Co do prezentu to może jakaś fajna gra strategiczna ? Moi kuzyni je uwielbiali . O ile jeszcze się w takie gra :-D

Marta jeśli pojadę w week do reala to CI kupię

My konia na biegunach przytargalismy w kwietniu z Polski, ale bylo bez szalu, wiec go schowalam i dlugo nie byl na widoku. Jakis miesiac temu przypadkiem Pola go wypatrzyla, i teraz jest szal cial, lacznie z karmieniem konika, glaskaniem, wozeniem misia na nim... no i oczywiscie sama tez sie uwielbia bujac.

Aniam u nas gra będzie na pewno bo mamy taką zasadę że każdy dostaje po jednym prezencie a dodatkowo kupujemy jedną grę taką rodzinną, super sprawa :tak:

Elvie my mamy takiego ni to konia ni osła :-D Kurcze wstyd mi bo niby zootechnikę kończyłam a nie potrafię rozpoznać :sorry2: i Helenka na początku się go bała a teraz ma na niego szał, najbardziej podoba jej się jak go postawi przed lustrem w sypialni , siada na niego i patrzy w swoje odbicie, gada coś po swojemu a potem targa do pokoju:-)

No właśnie w klubie malucha Lenka też się bardziej opiekowała koniem - głaskała, karmiła, przytulała, ale jeździć na nim nie chciała, ale oni mają tam wielkiego tego konia, a my planujemy takiego do jej wzrostu kupić. Na bujaku tak z bujaniem szaleje, że pewnie koń się sprawdzi;-)

gosienka - rozbawiłaś mnie tym osłem:-D

U nas z koniem jest szał- koń 2x jak Julik więc zabawa przednia;-)

Dziewczyny ja mam tez pytanie- jakie zamówienia robicie na mikołaja u rodziny?? Bo chrzestna coś o jkaimś laptopie dla młodej mówiła a ja nie wiem czy to ma sens?:confused: Co polecacie dla takich maluchów blisko 2 letnich do mądrej zabawy?:confused: oczywiście coś rozwojowego umysłowo;-) bo "głupiutkich: zabawek to ma aż nadtto;-) HELP:rofl2:

reklama
u nas Julka konia na biegunach dostała w zeszłą gwiazdkę - od dziadka - a szał trwa od jakiś dwóch miesięcy - buja się, karmi, tarmosi za ogon i uszy

Ella - my mamy takiego laptopa dla maluchów - sześć przycisków typu kólko, kwadrat - jak sie naciska to na monitorze podświetla się kółko i lektor mówi kółko - szału nie ma - ale Julka potrafi się nim bawic godzinę - aż uszy bolą od dźwięków

Ja wczoraj w biedronce kupiłam Julce samochód taki jak się naciśnie to jedzie - prowadzi go dziewczyna, i jest też tam piesek który się giba jak samochodzik jedzie. Myślimy aby dać jej to do buta + coś jeszcze. Jak nie od nas to od dziadka - mój tata nam zleca zakupy zabawek - za to jest ekspertem w kupowaniu ubrań dla Julki

Do góry