reklama
Marta jakbyś potrzebowała pchacza to mów czesto mam w komisie . zawsze mniej zapłacisz .
Gosieńka dzięki za naświetlenie gormitów i innych stworów , bo nie raz dzieciaki pytają a ja nie wiem o co kaman
Bioniclem sama się bawiłam u siebie jak miałam 
ja się bawię lego a koleżanka czesze lalki barbie bo ma dwóch synów
ew koniki pony .
Co do prezentu to może jakaś fajna gra strategiczna ? Moi kuzyni je uwielbiali . O ile jeszcze się w takie gra
Marta jeśli pojadę w week do reala to CI kupię
Gosieńka dzięki za naświetlenie gormitów i innych stworów , bo nie raz dzieciaki pytają a ja nie wiem o co kaman

Co do prezentu to może jakaś fajna gra strategiczna ? Moi kuzyni je uwielbiali . O ile jeszcze się w takie gra

Marta jeśli pojadę w week do reala to CI kupię
Katik
...jestem mamą...
My konia na biegunach przytargalismy w kwietniu z Polski, ale bylo bez szalu, wiec go schowalam i dlugo nie byl na widoku. Jakis miesiac temu przypadkiem Pola go wypatrzyla, i teraz jest szal cial, lacznie z karmieniem konika, glaskaniem, wozeniem misia na nim... no i oczywiscie sama tez sie uwielbia bujac.
gosienkag76
Fanka BB :)
Aniam u nas gra będzie na pewno bo mamy taką zasadę że każdy dostaje po jednym prezencie a dodatkowo kupujemy jedną grę taką rodzinną, super sprawa 
Elvie my mamy takiego ni to konia ni osła
Kurcze wstyd mi bo niby zootechnikę kończyłam a nie potrafię rozpoznać
i Helenka na początku się go bała a teraz ma na niego szał, najbardziej podoba jej się jak go postawi przed lustrem w sypialni , siada na niego i patrzy w swoje odbicie, gada coś po swojemu a potem targa do pokoju:-)

Elvie my mamy takiego ni to konia ni osła

No właśnie w klubie malucha Lenka też się bardziej opiekowała koniem - głaskała, karmiła, przytulała, ale jeździć na nim nie chciała, ale oni mają tam wielkiego tego konia, a my planujemy takiego do jej wzrostu kupić. Na bujaku tak z bujaniem szaleje, że pewnie koń się sprawdzi;-)
gosienka - rozbawiłaś mnie tym osłem
gosienka - rozbawiłaś mnie tym osłem

Ella1
Fanka BB :)
U nas z koniem jest szał- koń 2x jak Julik więc zabawa przednia;-)
Dziewczyny ja mam tez pytanie- jakie zamówienia robicie na mikołaja u rodziny?? Bo chrzestna coś o jkaimś laptopie dla młodej mówiła a ja nie wiem czy to ma sens?
Co polecacie dla takich maluchów blisko 2 letnich do mądrej zabawy?
oczywiście coś rozwojowego umysłowo;-) bo "głupiutkich: zabawek to ma aż nadtto;-) HELP
Dziewczyny ja mam tez pytanie- jakie zamówienia robicie na mikołaja u rodziny?? Bo chrzestna coś o jkaimś laptopie dla młodej mówiła a ja nie wiem czy to ma sens?

Ella mi się wydaje że z laptopem to trzeba jeszcze poczekać . Bo sa takie zupełnie dla maluchów od roczku
http://allegro.pl/fisher-price-gadajacy-laptop-dwujezyczny-v7000-i1909564666.html
ale to będzie chyba tylko na chwilkę
A POTEM są już takie co raczej 3 latek i więce sobie z nim dopiero poradzą
http://allegro.pl/laptop-fisher-price-mowi-po-polsku-l4680-najtaniej-i1909563300.html
chyba że jest coś pomiędzy .
http://allegro.pl/fisher-price-gadajacy-laptop-dwujezyczny-v7000-i1909564666.html
ale to będzie chyba tylko na chwilkę
A POTEM są już takie co raczej 3 latek i więce sobie z nim dopiero poradzą
http://allegro.pl/laptop-fisher-price-mowi-po-polsku-l4680-najtaniej-i1909563300.html
chyba że jest coś pomiędzy .
reklama
u nas Julka konia na biegunach dostała w zeszłą gwiazdkę - od dziadka - a szał trwa od jakiś dwóch miesięcy - buja się, karmi, tarmosi za ogon i uszy
Ella - my mamy takiego laptopa dla maluchów - sześć przycisków typu kólko, kwadrat - jak sie naciska to na monitorze podświetla się kółko i lektor mówi kółko - szału nie ma - ale Julka potrafi się nim bawic godzinę - aż uszy bolą od dźwięków
Ja wczoraj w biedronce kupiłam Julce samochód taki jak się naciśnie to jedzie - prowadzi go dziewczyna, i jest też tam piesek który się giba jak samochodzik jedzie. Myślimy aby dać jej to do buta + coś jeszcze. Jak nie od nas to od dziadka - mój tata nam zleca zakupy zabawek - za to jest ekspertem w kupowaniu ubrań dla Julki
Ella - my mamy takiego laptopa dla maluchów - sześć przycisków typu kólko, kwadrat - jak sie naciska to na monitorze podświetla się kółko i lektor mówi kółko - szału nie ma - ale Julka potrafi się nim bawic godzinę - aż uszy bolą od dźwięków
Ja wczoraj w biedronce kupiłam Julce samochód taki jak się naciśnie to jedzie - prowadzi go dziewczyna, i jest też tam piesek który się giba jak samochodzik jedzie. Myślimy aby dać jej to do buta + coś jeszcze. Jak nie od nas to od dziadka - mój tata nam zleca zakupy zabawek - za to jest ekspertem w kupowaniu ubrań dla Julki
Podziel się: