reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Elvie dywan jest cudny, nam się nic z nim nie dzieje. 'Końcówki' kredek się nie podwijają, dywan jest dość gruby.
Jakie piękne wzory z tymi zwierzątkami dodali. My chyba troszkę mniej za niego zapłaciliśmy chyba 420zł z przesyłką, z tej samej firmy. Widocznie podrożały.

Ja kombinuję, aby uniwersalne kolory były, więc spodobały mi się kredki, ale M. marudził, że mogą się podwijać i że lepiej taki normalny prostokątny wziąć. Skoro jesteś zadowolona to dziekuję za opinie i też zamawiam:-) A jakie macie wymiar?

Nata te kuchnie są w biedronie po 139 zł były już od poniedziałku ale w sobotę u siebie jeszcze widziałam
Druga była tefala też w tej samej cenie chyba nawet fajniejsza

aniam - widziałam tą kuchnie hello kitty w biedronce ale ona jest bezdzwięczna - podobna do tej które były wcześniej - kupilismy i to porażka - przwraca się jest niestabilna - więc i ta odpada. A ta na allegro co wkleiłam link jest z dzwiękami, światełkami i wygląda na masywniejsza

aniam - widziałam tą kuchnie hello kitty w biedronce ale ona jest bezdzwięczna - podobna do tej które były wcześniej - kupilismy i to porażka - przwraca się jest niestabilna - więc i ta odpada. A ta na allegro co wkleiłam link jest z dzwiękami, światełkami i wygląda na masywniejsza
My też tą wcześniejszą mamy - mała, niestabilna, Lence zupełnie do gustu nie przypadła, więc M. spakował aby nie zagracała mieszkania.

reklama
Do góry