Agnieszka - dziękuję. Kupiliśmy 160x80, bo na tyle nam tu pokój pozwolił, a nie wiemy jakie mieszkanko będziemy mieć w maju. Poza tym wychodzę z założenia, że panna urośnie i będzie chciała nowe, inne łóżko, więc nie ma co jej teraz już takiego wielkiego kupować.
Katik - niestety nie pomogę, bo ja kupuję prawie wyłącznie przez net, ale na Allegro. Nie wiem, czy na ebay masz coś takiego jak Płacę z Allegro? Tu jak ktoś Ci czegoś nie wyśle to uruchamiasz spór by się dogadać, a później Allegro interweniuje i zwrot kasy masz.
Jutro wypłata, więc się rozkręciłam trochę z zakupami
Dla maluszka z ubranek i pościeli jeszcze nic nie kupuję póki się płeć na 100% nie potwierdzi. Kupiłam za to dywan, tego rodzaju co kittek ma te kredki, ale wybrałam wzór, który wydaje mi się taki bardziej unisex - Funny Animals, bo póki co dzieciaki będą mieć wspólny pokój:
160x230 Cudowne dywany AKRYLOWE__bajeczne wzory (1928798122) - Aukcje internetowe Allegro
Katik - niestety nie pomogę, bo ja kupuję prawie wyłącznie przez net, ale na Allegro. Nie wiem, czy na ebay masz coś takiego jak Płacę z Allegro? Tu jak ktoś Ci czegoś nie wyśle to uruchamiasz spór by się dogadać, a później Allegro interweniuje i zwrot kasy masz.
Jutro wypłata, więc się rozkręciłam trochę z zakupami

160x230 Cudowne dywany AKRYLOWE__bajeczne wzory (1928798122) - Aukcje internetowe Allegro