reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Elvie to pytanie one mają być przede wszystkim ciepłe czy mają miec jeszcze elegancki wygląd? :-p
bo poweim ci siostra ma 2 pary. Jedne to takie jakby skarpety góralskie ale z futerkiem w środku i sa mega ciepłe a drugie to ma takie kapcie pieski ;-)

reklama
Agnieszka - takie to w życiu!!:-D:szok: Sorry, ale jak kretynka bym się w nich czuła:zawstydzona/y: i juz sobie Lenę biegającą za mną wyobrażam:-D Szukam klasycznych, prostych. Najchętniej to bym takie od Gwiazdora dostała: Buty Kapcie EMU Australia Jolie Rose r.38 EM36 e (1993576295) - Aukcje internetowe Allegro ale cena powala:szok::no:

Na szybko jeszcze takie wynalazłam:
Pantofle wełniane ALPAKA R:38-39 Kapcie różowe (1993043107) - Aukcje internetowe Allegro
Kapcie pantofle góralskie r. 38 na klocku skóra (1993828800) - Aukcje internetowe Allegro

O ludzie oszalałabym w takich kapciochach.
Ostatecznie te baletki, ale ja mykam albo boso albo w japonkach.
Elvie kapcie za 200 zeta:szok:, dołożę drugie tyle i mam skórzane kozaki na parę sezonów

Elvie toteż się śmieję ;-) fakt lubię te kapcie zwierzakowe...ale nie do chodzenia :-D no chyba że dzieciakom :-p
kapcie za ponad 200 masakra... ale podobne można kupić w takich tych budkach przed hipermarketami tam mają. Kiedyś w takich chodziłam :tak:
Aniez o właśnie takie jak w twoim pierwszym linku ma moja siostra :tak: a ja mam podobne do tych z drugiego ... tyle że kupiłam w tesco za 30 zł a siorka ma podobne z biedronki za 12 zł :-D tyle że w nich nie chodzi bo jej zimno w nogi... nie powiem bo mnie też ale sobie grube skarpety ubrałam...wyglądam kretyńsko ale mi ciepło przynajmniej :-D

No nie, widzę, że ja mocno niezorientowana w przemyśle "kapciarskim" jestem, na etapie zwierzaków się zatrzymałam. Boskie te świecące:-D

reklama
Do góry