• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Wczoraj na Uniwersytecie Przyrodniczym mój kuzyn miał zajęcia z chemii na których testowali soki jabłkowe.
Najlepiej wypadł sok firmy Hortex, najgorzej Tymbark (od niego podobno lepsze są już te zwykłe soki z tesco).
Nie wiedziałam, gdzie Wam tą ciekawostkę wrzucić, więc wybrałam wątek zakupowy;-)

reklama
Aniez moje też piją wodę . ja soków nie kupuję poza tym . czasem piją wodę z odrobiną zagęszczonego .
Wyciskamy tez z pomarańczy .
Nie cierpią też marchewkowego i tymch wszelakich butelkowych kubusiów . ostatnio SZymkowi kupiłam bo nic innego nie było w kiosku i wywaliłam bo nie chciał pić , zresztą sama by,m tego nie ruszyła

u nas Julka za wodą nie przepada, ale wypić wypije - zdecydowanie woli herbatkę - a ostatnio dorwała się do pustego kubka po kawie i zlizała ten osad :) - ja robiłam tak w dzieciństwie

Ola też się dobiera do zwykłych efekt jest taki że mam rozkompletowane potem pudełka :wściekła/y:
Szymon ma pełno puzli bo on je uwielbia , układa już takie po 160 elementów . pod warunkiem że są kolorowe a nie mają np na połwie obrazka jednolitego tła . Ma skubaniec zmysł do takich rzeczy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry