Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z autek jeszcze fajne są hot wheelsy . No i tanie bo 7 złprzejechałam się raz na takim w nocy i wytrzymał , także na bank są trwałe
Aniez kupiłam takie siku na lotnisku Szymkowi i co zgubił sierota pierwszego dnia .![]()

Co to fotelika to jeszcze nie wiem czy chcę używany czy nowy.Fotelik mam teraz fajny z mothercare . reszta to raczej Polskie foteliki . Jeszcze chyba haucka mamy , ale nie jestem pewna .
Toreb raczej samych do wózka nie mamy . rzadko się coś takiego trafia .
https://www.facebook.com/Kamyk.Komis.Dzieciecy
tutaj masz fejsa .
Ale zdjęcia jeśli są , to tylko dużych rzeczy typu wózki .
Musisz dać listę tego ci Ci potrzeba , jak będzie wyślę Ci foty , lub pokażę linki na allegro rzeczy jakie mam .
Tak robiłyśmy z Elvie![]()

ja kupowałam z beckersa Farby : Beckers
salon w sierpniu bedzie miał 3 lata od malowania i powiem ci jeszcze tak czystego salonu przez tak długi czas nie miałam
U chłopców tez mam tą farbą malowane i wsio schodzi (no poza długopisem bo rowek został
) ale generalnie dają radę nawet tłustym plamom
na ścianie lądował już syrop nurofen i jeszcze jakiś taki baaardzo gęsty, mleko, brudne łapska dzieciaków, ślady po muchach i komarach ;-) otarcia z orbitreka (takie czarne smugi od rączek) i wsio schodzi
grunt to delikatna szmatka zmoczona w letniej wodzie...czasami stosuję jeszcze wodę z płynem ale to przy wyjątkowo upartych plamach 
Pozatym trampolina koniecznie z siatką ochronną