Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. No i chlopaki maja lacznie jedna markowa koszulke
tzn. z markowym nadrukiem Spidermana, chyba tez dlatego, ze ja po promocjach sie szwendam i kupuje jak najtaniej sie da ;-)Kittek- no to moje dzieci chodza ubrane... matko... jakos nie pomyslalam o ich ubieraniu, jak o "doborze garderoby"... moze dlatego, ze to chlopcy. Jak dla mnie ma byc wygodnie. No Kuba to juz sam sobie garderobe dobiera.
MiritD- ja polecam Coccodrillo. Te co pokazala Zielona wygladaja podobnie. Nie wiem kiedy jest "sezon", bo ja np. musze butki do zlobka i przedszkola miec caly rok
Elvie- zacieki moga byc problemem. Jak Ci pisalam mam bezowy, to na nim nic nie widac. A nawet jak sie nie zmywa za duzo, to czasem sie plucze, o myciu warzyw i owocow nie wspominajac. Jak mielismy zmywarke to i tak caly czas siedzialam z "lapami w zlewie"
Mam pytanie, moze Aniam mi pomoze- gdzie mozna dokupic stara wersje do kolejki Tomka? Kiedys mozna bylo, teraz nie znalazlam torwo i zima, bo B. w przeciwienstwie do brata kocha kolejke i chcialabym ja rozbudowac, a nie budowac od podstaw, bo to nie jest tania zabawka.
Kupiłam, a właściwie zamówiłam duże łóżko dla Alicji, bez materaca i mam pytanie jaki wybrać materac.
Czy kokos-gryka, kokos-pianka czy lepiej sprężynowy?

Bo nie kazde do wszystkiego pasują . Zawsze więc przydają się jakies balerinki , czy sandałki bardziej do sukienek . 
)
tylko K. ma wszystkie dresy z łatami, bo wszystkie przeciera po 3 dniach