kittek - szczęściaro, dzięki za info;-)
A ja dzisiaj panele i drzwi wybrałam, jutro jedziemy kupić ile mają na stanie (starczy na parter) i domówić na piętro. Zawsze podobały mi się jasne przestrzenie a jak największą ilością bieli, dlatego nasze drzwi będą białe, a panele też takie drewniane, bielone, w szary wpadające.
A ja dzisiaj panele i drzwi wybrałam, jutro jedziemy kupić ile mają na stanie (starczy na parter) i domówić na piętro. Zawsze podobały mi się jasne przestrzenie a jak największą ilością bieli, dlatego nasze drzwi będą białe, a panele też takie drewniane, bielone, w szary wpadające.
tylko K. ma wszystkie dresy z łatami, bo wszystkie przeciera po 3 dniach 

M, twierdzi, że drzwi dobiera się do okien, ale ja swoich okien nie wybierałam i mam brązowe. Drzwi w kolorach brązowych (poza ciemnymi venge których nie chcę) mają wzór drewna widoczny, więc mi do nich panele pasować żadne nie będą, bo dwóch struktur drzewa obok siebie nigdy nie zaakceptuję. Oglądałam, oglądałam i stwierdziłam, że chcę mieć jak najwięcej bieli w domu, bardzo mi się takie białe przestrzenie podobają i w sumie zawsze można sobie jakiś kolorowy akcent rzucić. Biel to taki bezpieczny kolor. Problem w tym, że białe drzwi to głównie takie zwyklaste, które mi się kompletnie nie podobają. Ostatecznie zdecydowałam, że kupujemy takie:
a jak pomyślę, że za parę miesięcy będę mieć ich razy 2