reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
dzieki. znaczy ze zupelnie za maly, bo moja ma w klacie 52 

zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
muahahaha no nie zakumalam hahahaha
dziewczyny mam pytanie jaką telewizję cyfrową polecicie??
My mamy cyfrę+ i jesteśmy zadowoleni. Wybór chyba zależy od tego, co lubisz oglądać. U mnie M. koniecznie mecze Barcelony musi

Elvie u nas dokladnie to samo. Canal+ sport musi byc, tzn nie dla mnie tylko dla T,ale to jego pasja i praca jednoczesnie wiec staram sie przymykac oko.
Minimini ma fajne bajki bez przemocy.
Dla mnie tv moze nie istniec, no moze poza kilkoma programami
)) Generalnie z cyfry jestesmy zadowoleni.
Minimini ma fajne bajki bez przemocy.
Dla mnie tv moze nie istniec, no moze poza kilkoma programami
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja nie mam u siebie telewizora, ale teściowie na dole mają Polsat Cyfrowy i dla mnie najważniejszy jest nickjunior bajeczki wg bardziej przemawiające niż te na minimini ale to moje zdanie również bez przemocy
poza tym nic więcej nie powiem bo nie oglądam ;-)

reklama
aniez
Fanka BB :)
Mamusia ile ludzi, tyle opini. Ale sprawdz, co u Ciebie zlapie zasieg, bo u mojego brata nic nie zlapalo, a mieli tylko stres i kasa na instalatora poszla, a skonczylo sie rozwiazaniem umowy z ich winy. Wiec rozgladnij sie dookola jakie talerze widzisz 
My mamy Cyfre ze wzgledu na dostep do Canal+. A z bajek to moje dzieci kochaja Bolka i Lolka, Reksia i Strazaka Sama... nie ma znaczenia na jakim kanale
))
My mamy Cyfre ze wzgledu na dostep do Canal+. A z bajek to moje dzieci kochaja Bolka i Lolka, Reksia i Strazaka Sama... nie ma znaczenia na jakim kanale
Podziel się: