reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam- tak, tam trzeba mieć kartę. Ale nie legitumują, więc jak ktoś nie ma firmy, a ma znajomego z firmą, to może pożyczyć :-) i po sprawie.

Gosia- Smyk miał w zeszłym tygodniu Łajbka w promocji po 180 zeta, ale i tak wychodziło drożej niż w Selgrosie. :-) Wiem, bo się przymierzaliśmy, ale Barteq Łajbkiem gardzi... ma być samolot i dźwig/ ciężarówka... grunt to konkretne dziecko.

Kolejna gazetka Selgrosa nie ma już tylu fajnych zabawek w promocji, także warto się posopieszyć. Jak chcesz łajbka, to zadzwoń na dział zabawek, sprawdź czy mają i sobie przyrezeruj, mój mąż tak zarezerwował ostatniego smoka :-)

Aniam
o Lego kiedyś pytałaś :-) od 01 grudnia ten zestaw będzie w Selgrosie po 57,69 Lego 4208 City 4x4 Fire Truck - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13
Taki Lego 4440 City Forest Police Station - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 po 220,14 PLN
A te Lego 4431 City Ambulance - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 Lego 4434 City Tipper Truck - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 Lego 4435 City Car and Caravan - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 Lego 4433 City Dirt Bike Transporter - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 Lego 4432 City Garbage Truck - Lego, Mattel, Playmobil – Sklep z zabawkami i klockami - Kraków Westerplatte 13 po 57,69 PLN

reklama
A ja chyba jakaś dziwna jestem, bo nie zamierzam fortuny na zabawki wydawać. Na Mikołaja to są słodkie paczki, u mnie tak było zawsze. Pod choinkę coś większego, ale bardziej kreatywnego niż drogiego powiedziałabym.
Lenkę cieszy wszystko, książki z naklejkami najbardziej - dzięki Gosienka;-)

Aniam- o tory wyścigowe są wielkim marzeniem moich chłopaków... ale ze względu na Bartka jeszcze poczekamy... szanowny ślubny chciał im któryś z tych kupić Zestawy - GO!!! - Asortyment - Samochodowe tory wyścigowe Carrera ale po moim pytaniu dla kogo ten prezent się wycofał... na razie :-p

Ten zestaw policyjny fajny :-) my w zeszłym roku kupiliśmy taki LEGO CITY 66375 Policja - zestaw 4 in 1 - WWW.BAWIUCZY.PL i do tej pory świetnie się nim bawią.

Elvie jaka dziwna?... każdy robi, jak uważa :tak:. U nas na Mikołaja słodycze, owoce i książka. A pod choinkę po 7 osób się składa, to ja już wolę kupić coś większego, niż ma mi każdy smędzić, że nie wie, co kupić.

elvie nie jesteś dziwna!
U mnie jest dokładnie tak samo :tak: Mikołaj owoce i słodyczy + jakiś drobiazg w stylu samochodzik od dziadków a na święta cos większego co nie znaczy że mega drogie... w tym roku dla marka wydamy troche więcej na garaż 4 poziomowy a j. ma prezent za niecałe 50 zł...

Aniez ja mam taki tor z carery własnie . kurz na razie zbiera . mam jeden z większych , masę czasu zajmuje rozkładanie :no: potem to pół pokoju zajmuje , przy mniejszym metrażu cały można mieć z bańki . Kuba by sobie poradził . Bartolini never :no: trzeba umieć tymi autami zwalniać bo je wywala z toru , a że pędzą szybko to dla malucha dość trudny wyczyn :tak:
Mamy też Z8 sterowany zdalnie , J sobie kupił :-D:-D

Tor wyścigowy jakiś taki z formułami z carery mamy :tak: J. dostał go na gwiazdkę jak był w wieku naszych kwietniowych teraz :tak: i on sobie rewelacyjnie radził z tym torem :tak: M. absolutnie nie kuma czaczy :no: nie rozumie że trzeba trzymać przycisk żeby auto jechało a jak już przyciśnie to auto właśnie wylatuje.

reklama
u nas na mikołajki podobnie - słodycze (choć Mała rzadko je) i książki
A zabawki pod choinkę.
Od chrzestnej J dostanie pościel ze świnką peppą
Od dziadka Lego - duże ZOO
od nas - jeszcze nie wiem - jak juz wczesniej mówiłam zażyczył sobie interaktywnego Kota - ale bardzo, bardzo nie chcę go Jej kupić.

Reszta nie wiem - muszę jeszcze wymyslić coś od dwóch cioć i drugich dziadków - i nie ukrywam, że mam dylemat - nie chcę aby Mała dostawała pieniądze - bo Ona już rozumie i chce prezent, z ubrań też nie będzie się cieszyła - zresztą ubranka kupujemy sami

Myślę o czymś takim - bo Mała jest dużym fanem koników - ma ich już kilka SIMBA KUCYKI FILLY ZAMEK PAŁAC KONIKÓW + 4 KONIKI (2784551363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no i nadal musze jeszcze dwa prezenty wykombinować

Do góry