reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Elvie dla mnie prezent na walentynki to powinno być coś z jajem . Taka torba to bardziej na gwiazdkę czy urodziny , ale to oczywiście moje zdanie .

Elvie, torba śliczna. My również nie szalejemy na Walentynki. Prezentem jest raczej wspólne wyjście, kino, knajpa, wino wspólnie wypite:-D

No to mu kupie bez okazji tą torbę, bo podoba mi się bardzo. Muszę tylko sprawdzić jutro jakiego laptopa firmowego dostanie i czy mu się zmieści.

zielona - ja czekam najpierw aż Ty ulegniesz:-D Twój gada o drugim, a mój o trzecim wspomina:szok:

Eeee walentynki...jakoś nie obchodzimy...nie mamy ciśnienia na nie... wolimy się zaskakiwać bez okazji i każdego dnia :tak: ewentualnie jakaś kolacja w domku... na spokojnie...

Torba na lapka fajna... ale nie w stylu mojego A. on woli plecaki :eek:

Aniez super ta torba, buty trekingowe mi sie szalenie podobają, szczególnie te w fioleccie, szkoda tylko, że rzadko w takich chodze i moje nadal jak nówki wyglądają.
Na koturnie podobają mi sie u kogoś, ale sama jakoś się nie teges czuję.
Elvie torba super.

reklama
Do góry