reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

mam pytanko czy 15,99 zł to dobra cena za sudocrem 125 g?
jest u sprzedawcy u którego właśnie kupuje i zastanawiam się czy to jest jakaś atrakcyjna cena?

reklama
To u tego r_77. Nic specjalnego. Huggiesy, zwykły rożek, pieluchy, prześcieradełka i zabawki. Oczywiście zdjęcie będzie.
Za sudocrem chyba dobra cena. W aptece kosztuje pewnie z 20zł. Bo w tej internetowej 17zł.
portal o zdrowiu i apteka online
ja w superpharmie ogladalam za dwadziescia pare tylko kurcze nie pamietam ile to bylo gramów

to czekamy na fotki maonka

a do mnie wlasnie dzwonila Pani z Batko, tradycyjnie trzeba bylo wymienic jakas tam rzecz, bo kolorku nie bylo ale to tylko nieznaczna wymiana no i powiedziala ze juz wysyla paczuszke wiec jutro albo pojutrze sie spodziewam :-):-):-)

a oto mój wczorajszy prezent walentynkowy dla Tymusia
skarpetki z H&M według mnie najlepsze bo nie obciskaja, są długie mozna podwinac wedle potrzeby i cienkie bawelniane bedzie cieplo jak urodzimy a wszedzie tylko frotkowe skarpetki dla dzidziów widziałam

100_5767.jpg

piekne skarpetusie, no właśnie wszędzie frotki.:wściekła/y: liczę że jak wiosna będzie bliżej to pojawią się bawełniane w sprzedaży, tak samo ostatnio zauwazyłam że body z długim rękawem króluje, a zkrótkim to mało :-(

To u tego r_77. Nic specjalnego. Huggiesy, zwykły rożek, pieluchy, prześcieradełka i zabawki. Oczywiście zdjęcie będzie.
Za sudocrem chyba dobra cena. W aptece kosztuje pewnie z 20zł. Bo w tej internetowej 17zł.
portal o zdrowiu i apteka online
maonka ja wlasnie u niego zamawiam teraz ten sudocrem tez u niego
powiedz mi czy on szybko wysyla paczki?

maonka ja wlasnie u niego zamawiam teraz ten sudocrem tez u niego
powiedz mi czy on szybko wysyla paczki?

A więc tak, zrobiłam zakupy w czwartek wieczorem, od razu wpłaciłam kaskę. Napisałam do nich. W piatek o 9:35 napisali
"Witam,
Dziękujemy za zakupy i wiadomość.
Pozdrawiam serdecznie
r_p77"
W sobotę po 16 napisali, że dziękują za wpłatę, zamówienie w realizacji.

Więc liczę na to że dziś ta paczka przyjdzie. Nie lubię zamawiać przed weekendem. :eek:

Ostatnia edycja:
A więc tak, zrobiłam zakupy w czwartek wieczorem, od razu wpłaciłam kaskę. Napisałam do nich. W piatek o 9:35 napisali
"Witam,
Dziękujemy za zakupy i wiadomość.
Pozdrawiam serdecznie
r_p77"
W sobotę po 16 napisali, że dziękują za wpłatę, zamówienie w realizacji.

Więc liczę na to że dziś ta paczka przyjdzie. Nie lubię zamawiać przed weekendem. :eek:

no ja wlasnie tez zamawialam przed weekendem ubranka i dzis dopiero wysylaja

a oto mój wczorajszy prezent walentynkowy dla Tymusia
skarpetki z H&M według mnie najlepsze bo nie obciskaja, są długie mozna podwinac wedle potrzeby i cienkie bawelniane bedzie cieplo jak urodzimy a wszedzie tylko frotkowe skarpetki dla dzidziów widziałam

Zobacz załącznik 205992

Też mam takie ale w innych kolorkach :-D

reklama
Do góry