reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Od 25.02 do 03.03 w tesco będzie 2x sudocrem (60ml) po 16,10zł. Czyli wychodzi za 1 opakowanie 8,05zł. To taka promocja 2 w cenie 1.

Od 25.02 do 03.03 w tesco będzie 2x sudocrem (60ml) po 16,10zł. Czyli wychodzi za 1 opakowanie 8,05zł. To taka promocja 2 w cenie 1.
a słyszeliście o sudermie ? to jest robione na podstawie składników sudocremu . tak jak porównywałam to ma praktycznie te same składniki i działa tak samo, tyle że cena jest niższa. bo tak jak duza tuba sudocremu kosztuje 24 zł - to taka sama sudermu 17zł.
widziałam to np w sklepie Fartlandi .

... A co to był za konkurs?
maonka fotke na konkurs brzuch miesiąca wysłałam. mam to zdjecie tez na zamknietym wrzucone, z kokarda
A z tym sudocremem to moze się wstrzymajcie, bo dają fajne paczuszki na wyjscie ze szpitala :) jest wlasnie sudocrem, probka proszku loveli, woda zywiec i cóś tam jeszcze:-) a jak ładnie zapakowane

Pomyliłam się:zawstydzona/y: Nasza pościel jest z MILPOL-u.
Kupiłam na Allegro od użytkownika mirek-76
dzięki za info
bardzo mi sie podoba ta posciel
podobna do drewexu a chyba lepsza

a słyszeliście o sudermie ? to jest robione na podstawie składników sudocremu . tak jak porównywałam to ma praktycznie te same składniki i działa tak samo, tyle że cena jest niższa. bo tak jak duza tuba sudocremu kosztuje 24 zł - to taka sama sudermu 17zł.
widziałam to np w sklepie Fartlandi .

pierwsze slysze... :cool:

dziewczyny ale tu produkcja:szok::-)
super rzeczy pokupowalyscie, kamisi pokoik bardzo fajniutki:tak:
agnieszkasz - ten pokoik Janka to bardzo podoby do mojego , moj lekko tylko wiekszy ale tez ze skosem, ciezko w takim pokoiku cos wymyslic...

A z tym sudocremem to moze się wstrzymajcie, bo dają fajne paczuszki na wyjscie ze szpitala :) jest wlasnie sudocrem, probka proszku loveli, woda zywiec i cóś tam jeszcze:-) a jak ładnie zapakowane

Zgadzam się. Sudocremu jakiś strasznych ilości się nie zużywa. Dostałam od położnej na patronażu małe pudełeczko i nawet połowy nie zużyłam.

reklama
wiecie co patrze tak na moj mega zapas nabytych kiedys w mega promocji chusteczek Cleanic Dzidziuś naparabaneowanych, że szok i zastanawiam się jakim cudem jest na nich dużych stempelek pt. pozytywna opinia instytutu matki i dziecka, i w co tu wierzyc, komu ufac??????????
Tez mam 2 paczki tych nieszczesnych chusteczek :no:
Pozatym jak ostatnio zrobilam przeglad w lazience - okazalo sie ze polowa kosmetykow jest z parabenami. A juz najgorzej z balsamami do ciala :no: 2 vaseline intensive care, 1 nivea, 1 garnier, 1 l`oreal, 2 z oriflame... wszystko z parabenami!!!! Masakra jakas!!!!

:-D :-D :-D no i humor świetnie mam poprawiony! Pamiętacie jak kiedys wspomnialam, ze udalo mi sie jakis tam konkursik wygrac? Wlasnie 10 min temu dostalam paczuszke z nagrodą! Wrzucam fotki

wszystko drewexu, pościel dwustronna
Super prezencik :tak:

Katik wyprawka extra. Też mam zamiar kupić po chrzcinach ten leżaczek co ty. Mata z fisher prica też super. No a bokser prześliczny. Uwielbia tą rasę psów.
my tez uwielbiamy, dlatego to 3 boksio z kolei w naszym domku :tak:

Do góry