reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a słyszeliście o sudermie ? to jest robione na podstawie składników sudocremu . tak jak porównywałam to ma praktycznie te same składniki i działa tak samo, tyle że cena jest niższa. bo tak jak duza tuba sudocremu kosztuje 24 zł - to taka sama sudermu 17zł.
widziałam to np w sklepie Fartlandi .
to jest nowość....
Suderm - odpowiednik Sudocrem - na pieluszkowe odparzenia skóry 150g - Apteka internetowa - leki produkty kosmetyki Vichy Roche-Posay Avene Ducray Klorane A Derma
lub
Bajkowy-market - Suderm krem 150g
lub
Suderm 150 g krem antyseptyczny i tu jest tanszy, trzeba poprostu popatrzec , bo wszedzie rozne są ceny

reklama
No i mąż znalazł kołdrę i jak sam oświadczył, żadnej innej nie kupi :szok:

Komplet Dziecięcy Hollofil Allerban

Bo on rozmawiał z ludźmi (jeszcze nie ustaliłam z jakimi, ale sprawdzę, jak go dorwę) i to jest antyalergiczne i można prać w 60 stopniach (nie wiedziałam, że on jest do tego stopnia praktyczny :-D) i się roztocza nie będą w kołdrze hodować... Że ja mam hopla na punkcie skóry Bartusia to wiedziałam, ale nie przypuszczałam, że nim po Kubusiowych jazdach tak tąpnęło :eek:Nawet sprawdził, że maja 120/90 tylko zamówienie przez email.

aa zapomniała Wam napisać że w SMYKU są promocje na ciuszki i zabawki:tak:

byłam wczoraj i tak jakoś nic mnie tam nie poruszyło specjalnie
szczególnie dlatego że ubranek mam od batko nakupowanych i nie ma co przesadzac z iloscia
a na zabawki nawet nie patrzylam bo Hani pokoj juz ledwo sie od nich domyka

a chcialam Wam jeszcze powiedziec ze pan z Amazonki jest ok i dostalam dzis te haftki przełuzki ktore zapomnial ostatnio dolozyc do paczki i wszystko jest ok

Ja w smyku bylam może 2 razy w życiu. Raz z ciekawosci poogladac, a ostatnio przed świętami. Chciałam kupic chrześniaczce nocniczek z fisherprice. Na allegro kosztowal ok90 zl u wszystkich, a że bałam się, że przesylka nie zdazy dotrzec postanowilam kupic w smyku. Zobaczylam cenę i mnie rozwaliło! 174 zl!! więc juz sobie zdanie wyrobilam

tu jeszcze wrzuce cos dla przykladu
http://www.allegro.pl/item918380592_fisher_price_szczeniaczek_uczniaczek_nowy_serce_pl.html
http://www.smyk.com/index.php?option=com_sklep&task=product&Itemid=55&idPRODUCT=1463

Ostatnia edycja:

Oglądaliśmy wózki, no i chyba zdecydujemy się jednak na Jedo - Fyn 4DS z gondolą Freeline ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: FYN 4DS Freeline głęboko-spacerowy 2010dostawa w Polsce 0zł
:-D
bardzo ładna bryka, choć u mnie też by odpadła ze względu na gabaryty, alejak Wam wejdzie do auta to warto zakupić

mój krem Ziaja na rozstępy MamaiJa też ma parabeny:szok:i czym ja mam się smarować, margaryna??

mój pharmaceris ujędrniający do biustu dla koniet w ciazy i karmiacych na szczescie nei ma parabenów, a zalezy mi na takim, bo podczas karmienia piersi wariuja raz sa wielkie raz male i chce je nawozic czyms zeby nie popekaly jak dotad na brzuszku mam jeden rozstep ale piersi sa pod tym wzgledem bez zarzutu :)
za to moj vichy zapobiegajacy rozstepom i redukujacy istniejace za 100 zl ma parabeny ale i tak go uzywam...
tylko te piersi dziecko karmiac bym sie nie odwazyla samrowac parabenami

A to moje zakupy sobotnie. Nie mam tylko zdjęcia wanienki.

ja tam widze wanienke, zielona pod lózeczkeim :-)
wszystko piekne
ubranka przepiekne
super sprawa, tylko trzeba szukac dobrych cen, bo widac ze u niektorych ten suderm jest drozszy niz oryginal na allegro

No i mąż znalazł kołdrę i jak sam oświadczył, żadnej innej nie kupi :szok:

Komplet Dziecięcy Hollofil Allerban

Bo on rozmawiał z ludźmi (jeszcze nie ustaliłam z jakimi, ale sprawdzę, jak go dorwę) i to jest antyalergiczne i można prać w 60 stopniach (nie wiedziałam, że on jest do tego stopnia praktyczny :-D) i się roztocza nie będą w kołdrze hodować... Że ja mam hopla na punkcie skóry Bartusia to wiedziałam, ale nie przypuszczałam, że nim po Kubusiowych jazdach tak tąpnęło :eek:Nawet sprawdził, że maja 120/90 tylko zamówienie przez email.

Aniez wyobraz sobie ze ja nigdy nie wkladalam do pralki tego wkladu...
jakos o tym nie pomyslalam i balabym sie ze mi sie ta watka zbryli, z reszta nigdy hania nie osikala tego wiec tak ajkos tylko na wietrzeniu poprzestawalam

reklama
Do góry