od czwartku (25.02) w REAL'u jest promocja na artykuły dziecięce - są ciuszki w calkiem przyzwoitych cenach, chusteczki pampers 4-paki za 19,90, pieluchy w dużych zestawach, butelki, smoczki, wkładki laktacyjne, jakieś kosmetyki.
reklama
chyba wybiorę się w czwartek na te promocje realowe bo powoli zaczyna mnie przerażać że jeszcze nie mam wszystkiego a kumpela z pracy jeszcze niusa mi przekazała że jej znajoma która miała termin tak jak ja na połowę kwitnia urodziła w czwartek maluzka który waży 2100g przecież to taka kruszyneczka <szok>
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kurcze ja mam real 3 minuty piechotą od domu ale tyle juz wszystkeigo nakupowalam ze sie nie wybieram nawet zeby czasami czegos nei dokupic albo nerwa nie miec ze cos drozej kupilamod czwartku (25.02) w REAL'u jest promocja na artykuły dziecięce - są ciuszki w calkiem przyzwoitych cenach, chusteczki pampers 4-paki za 19,90, pieluchy w dużych zestawach, butelki, smoczki, wkładki laktacyjne, jakieś kosmetyki.

magda1978
Fanka BB :)
No to jak do czwartku mężusiowa pensyjka wpłynie to lecę do reala, bo jeszcze sporo pierdółek do kupienia zostało.
A tak z innej beczki to zastanawiam się nad zakupem takiego sprzęciku
ORBITREK ELEKTROMAGNETYCZNY THORN KH-706 MOTORIZD (917775395) - Aukcje internetowe Allegro
Do zadbania o formę po ciąży jak znalazł, P też by się przydało trochę poćwiczyć. Na siłownie ciężko się będzie zmobilizować, a jak będzie stało w domu to parę razy w tygodniu uda się wygospodarować pół godzinki.
A tak z innej beczki to zastanawiam się nad zakupem takiego sprzęciku
ORBITREK ELEKTROMAGNETYCZNY THORN KH-706 MOTORIZD (917775395) - Aukcje internetowe Allegro
Do zadbania o formę po ciąży jak znalazł, P też by się przydało trochę poćwiczyć. Na siłownie ciężko się będzie zmobilizować, a jak będzie stało w domu to parę razy w tygodniu uda się wygospodarować pół godzinki.
iza813
mama Szymka i Samuela
magda ciosek dobry pomysl z tym orbitrekiem

Moja ciocia dbająca o linię zażyczyła sobie takie cudo na rocznicę ślubu, też myślała, że jak już w domu to będzie stało to ona nawet oglądać tv będzie ćwicząc.
Przed Bożym Narodzeniem wujek wyniósł to do piwnicy, bo ciocia zaczęła na tym ciuchy wieszać jak na wieszaku:-) I jak coś na prasowanie czekało to było rzucane:-)
Przed Bożym Narodzeniem wujek wyniósł to do piwnicy, bo ciocia zaczęła na tym ciuchy wieszać jak na wieszaku:-) I jak coś na prasowanie czekało to było rzucane:-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
to chyba ciocia miała za mało motywacjiMoja ciocia dbająca o linię zażyczyła sobie takie cudo na rocznicę ślubu, też myślała, że jak już w domu to będzie stało to ona nawet oglądać tv będzie ćwicząc.
kobieta po porodzie jest bardziej zdesperowana do zrzucenia wagi
ja mam w domu orbitreka i po połogu po urodzeniu Hanusi naprawdę ostro na nim pedałowałam
godzinka dziennie
a jak przestałam karmić to kupiłam sobie Lkarnitynę ale długo się nie nacieszyłam bo po 3 miesiącach zaszłam w ciąże z Tymkiem
sprzęt się przydał
teraz też nie mogę się doczekac
tylko jest trochę duzy
teraz moejmu mezowi udalo sie tak go schowac za telewizor ze nawet nie zauwazylam go w pierwszym momencie, bo te rączki za zasłonką a reszta jest niska i za tv nie widac
magda1978
Fanka BB :)
Moja ciocia dbająca o linię zażyczyła sobie takie cudo na rocznicę ślubu, też myślała, że jak już w domu to będzie stało to ona nawet oglądać tv będzie ćwicząc.
Kurczę ja też mam takie złudzenia, że sobie serial oglądam i kilogramy gubię

kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Ja co prawda orbitreka nie mam w planach zakupić, ale łudzę się że będę mogła raz w tygodniu wyskoczyć na spinning do osiedlowego klubu- uwielbiam to

reklama
Podziel się: