reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Paulka tez mialam zamowic ta posciel tylko 3-elementowa ale u tego sprzedawcy czeka sie od 7 do 14 dni na wysylke a do tego ma informacje na profilu ze od 27 lutego do 15 marca bedzie na urlopie i beda opoznienia w wysylce
a taka cierpliwa to ja nie jestem... tym bardziej ze moge urodzic pod koniec marca bo mam termin na 5 kwietnia

Śliczna, ale jak dla mnie nieosiągalna przez cenę :no:
ja też mocno przeliczam, ale można wszystko załatwic. kazdy przychodzi w odwiedzinki do maluszka z giftem, a sa tacy co się pytają czego potrzebujesz. I ja to uwielbiam, bo sa rzeczy, ktore chcialabym miec, ale uwazam, ze szkoda moich pieniedzy, więc sugeruje :-) No taka posciel to wiekszy wydatek, ale jakby tak ze 3 osoby sie zrzucily..

Paulka-prześliczna pościel....i cena też powalająca:tak:
a j się właśnie dowiedziałam, że koleżanka , od któej mamy pożyczone łóżeczko też jest w ciąży- więc jakby nie było musimy się rozejrzeć za nowym łóżeczkiem dla małego. Ale to na spokojnie do września mamy czas:tak:

Też muszę kupić łóżeczko, myślałam, że po siostrze będzie dobre, ale okazało się strasznie ciężkie, boki zabudowane, dół pofałdowany. Zresztą i tak będziemy mieć jeszcze jedno dziecko, więc nie ma sensu pożyczać. A przecież to nie wielki koszt. Wszystko kupujemy nowe, więc łóżeczko też kupimy.

dziewczynki kupowala ktoras z Was posciel mamo-tato na allegro na łózeczko 120 x 60 cm?
ja mysle o tej
# MAMO-TATO 6-el POŚCIEL - 90x120 - 65 WZORÓW (918201359) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie rozumiem ich opisu wymiarów ochraniacza piszą 30x180 w zagłówku 40
to gdzie to 30? łózeczko ma szerokosc 60 cm wiec mam nadzieje ze tam nie jest ochraniacz tylko na 30

ja kupowałam tą pościel-ale u innego sprzedawcy za 85 zl
tez się zastanawiałam nad tym opisem wymiarów- ale wszystko pasuje do łózeczka
Kwiatuszku- ja kupowałam u tego sprzedawcy $ MAMO-TATO 6-CZ POŚCIEL - MEGA PROMOCJA !!! (874237619) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
dziewczynki kupowala ktoras z Was posciel mamo-tato na allegro na łózeczko 120 x 60 cm?
ja mysle o tej
# MAMO-TATO 6-el POŚCIEL - 90x120 - 65 WZORÓW (918201359) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie rozumiem ich opisu wymiarów ochraniacza piszą 30x180 w zagłówku 40
to gdzie to 30? łózeczko ma szerokosc 60 cm wiec mam nadzieje ze tam nie jest ochraniacz tylko na 30

kwiatuszku ja to rozumemiem ,że 30 cm to wysokośc ochroniacza po bokach, w zagłówku wysokośc 40cm, a cały ochraniacz ma 180cm długości, czyli 3X60cm. mam nadzieję,że dobrze wytłumaczyłam:-D

Do góry