e.salamandra
Mama pełną parą
Ja też dziś czekam na paczusie z koszulą i namiotami jak to Dagsila kiedyś określiła :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze tez ja ogladalam, mówisz ze wyglada na lepszy gatunek no i cena tez jest atrakcyjniejszaTak, ja mam i mam też drugą "mamo-tato":
MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 90x120 Z HAFTAMI (891965843) - Aukcje internetowe Allegro
I ta druga też jeszcze nie prana, ale w dotyku milsza i chyba gatunkowo lepsza.
Jak możesz się wstrzymać z zakupami do weekendu to ja wypiorę obie i wtedy Ci napiszę, jak po praniu się zachowały.kurcze tez ja ogladalam, mówisz ze wyglada na lepszy gatunek no i cena tez jest atrakcyjniejsza
tylko ze ten milpol tak wizualnie mi bardziej odpowiada, koroneczka u góry itp
hmmm....
i co tu teraz wybrac?
:-) dobry planJak możesz się wstrzymać z zakupami do weekendu to ja wypiorę obie i wtedy Ci napiszę, jak po praniu się zachowały.
zdecydowałam się na pościel
3ele. Pościel z HAFTAMI 90x120 ***MILPOL*** (927165424) - Aukcje internetowe Allegro
wybrałam niebieską z tym serduszkiem 3 elementowa posciel plus ochraniacz
i chyba do tego na zmiane dwuelementowa też niebieska z ksiezycem
w zwiazku z tym pytanko
czy ktos zamawial u tego pana
i czy jestescie zadowolone z towaru
no i czy ewentualnie juz pralyscie ta posciel?
wiem ze Elvie ma ale jeszcze nie prala
moze ktos jeszcze?