reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
zdecydowałam się na pościel
3ele. Pościel z HAFTAMI 90x120 ***MILPOL*** (927165424) - Aukcje internetowe Allegro
wybrałam niebieską z tym serduszkiem 3 elementowa posciel plus ochraniacz
i chyba do tego na zmiane dwuelementowa też niebieska z ksiezycem
w zwiazku z tym pytanko
czy ktos zamawial u tego pana
i czy jestescie zadowolone z towaru
no i czy ewentualnie juz pralyscie ta posciel?
wiem ze Elvie ma ale jeszcze nie prala
moze ktos jeszcze?

Aha, jeśli chodzi o Sprzedawcę mirek-76 to jestem bardzo zadowolona i zastrzeżeń nie mam - przesyłka błyskawiczna, super zabezpieczona, wszystko zgodne z opisem, więc POLECAM:tak:

kurcze tez ja ogladalam, mówisz ze wyglada na lepszy gatunek no i cena tez jest atrakcyjniejsza
tylko ze ten milpol tak wizualnie mi bardziej odpowiada, koroneczka u góry itp
hmmm....
i co tu teraz wybrac?
Jak możesz się wstrzymać z zakupami do weekendu to ja wypiorę obie i wtedy Ci napiszę, jak po praniu się zachowały.

reklama
zdecydowałam się na pościel
3ele. Pościel z HAFTAMI 90x120 ***MILPOL*** (927165424) - Aukcje internetowe Allegro
wybrałam niebieską z tym serduszkiem 3 elementowa posciel plus ochraniacz
i chyba do tego na zmiane dwuelementowa też niebieska z ksiezycem
w zwiazku z tym pytanko
czy ktos zamawial u tego pana
i czy jestescie zadowolone z towaru
no i czy ewentualnie juz pralyscie ta posciel?
wiem ze Elvie ma ale jeszcze nie prala
moze ktos jeszcze?

Kfiatuszek, ja nie mam takiej wiec powiem tylko ze wybrana posciel jest śłiczna:tak:

ja mam pszczolkowa i oczraniacz na caaaałe łozeczko i mi sie w pralce skulbaczyl wkład:sorry::sorry:.....

Do góry