reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny nie szalejcie tak z tymi pieluchami i chusteczkami z promocji bo co zrobicie jak akurat na te pieluszki z zapasów będzie dzidzia uczulona??? Jeszcze zdążycie nakupić na promocjach:tak:

reklama
Dziewczyny nie szalejcie tak z tymi pieluchami i chusteczkami z promocji bo co zrobicie jak akurat na te pieluszki z zapasów będzie dzidzia uczulona??? Jeszcze zdążycie nakupić na promocjach:tak:

hehe cały czas o tym myślę i nie wiem które pamperchy i które chusteczki wybrać -na pewno hurtem nie kupię bo sama będę musiała te pampersy nosić:-)

A i jutro zamawiam wszystko jak leci z allegro i tak naprawdę mam -nie wiem czy wszystko... hmmm

też się tego obawiam.
Póki c kupiłam Pampki 43 szt te n 3-5 kg i na tym koniec- bo nie wiem co polubi pupcia mojego synka, a docelowo chciałabym używać tych Dada z Biedy:tak:więc póki co małe paczuszki i będziemy próbować!

04_citro.jpg

citro_air_gond.jpg

product-29-l-1.jpg

oto co zakupiliśmy dla Natalki jutro jedziemy po odbiór :-) wózek espiro vector 4 air i fotelik maxi cosi citi :tak:

Ja sie nastawiam na pieluszki Bella Happy, cena jednej pieluszki wychodzi okolo 0.46zl jak sie kupuje ze strony producenta wieksza ilosc (przy kupowaniu pojedynczej paczki wychodzi 0.49zl). Pampersy wydaja sie byc drozsze, no chyba, ze uda sie trafic na jakas super promocje :-D

też się tego obawiam.
Póki c kupiłam Pampki 43 szt te n 3-5 kg i na tym koniec- bo nie wiem co polubi pupcia mojego synka, a docelowo chciałabym używać tych Dada z Biedy:tak:więc póki co małe paczuszki i będziemy próbować!

Orientujesz sie moze ile kosztuje jedna sztuka tych pieluszek Dada????

reklama
Do góry