Elma
Małgosia
Dziewczyny nie szalejcie tak z tymi pieluchami i chusteczkami z promocji bo co zrobicie jak akurat na te pieluszki z zapasów będzie dzidzia uczulona??? Jeszcze zdążycie nakupić na promocjach

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Natalcia też będzie miała takie paseczki tylko pomarańczowe super wyglądajązdecydowalam się jednak na dwa komplety 3-czesciowe z mamo-tato
Zobacz załącznik 209175
Zobacz załącznik 209176
wyszło w miare ekonomicznie
Dziewczyny nie szalejcie tak z tymi pieluchami i chusteczkami z promocji bo co zrobicie jak akurat na te pieluszki z zapasów będzie dzidzia uczulona??? Jeszcze zdążycie nakupić na promocjach![]()
Dziewczyny nie szalejcie tak z tymi pieluchami i chusteczkami z promocji bo co zrobicie jak akurat na te pieluszki z zapasów będzie dzidzia uczulona??? Jeszcze zdążycie nakupić na promocjach![]()
też się tego obawiam.
Póki c kupiłam Pampki 43 szt te n 3-5 kg i na tym koniec- bo nie wiem co polubi pupcia mojego synka, a docelowo chciałabym używać tych Dada z Biedywięc póki co małe paczuszki i będziemy próbować!
też się tego obawiam.
Póki c kupiłam Pampki 43 szt te n 3-5 kg i na tym koniec- bo nie wiem co polubi pupcia mojego synka, a docelowo chciałabym używać tych Dada z Biedywięc póki co małe paczuszki i będziemy próbować!
Orientujesz sie moze ile kosztuje jedna sztuka tych pieluszek Dada????