reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kurcze ja nie pamiętam ile płaciłam za te małe:no: Nie zwróciłam uwagi bo kupiłam przy okazji cotygodniowych zakupów. Powiem tylko ze te malutkie pieluszki znacznie mniej mi się podobają od tych co Nadia używała (średni rozmiar w zielonym opakowaniu) te średnie są fajne mają bardzo elastyczne boczki i ja byłam z nich mega zadowolona a te małe (żółte opakowanie) jakieś takie mało ciekawe są boczki nie elastyczne:no: zobaczymy jak się będą sprawdzać jak będą do bani to najwyżej wrócimy do Biedronowych jak Melisska podrośnie.:sorry:

reklama
A ja dzisiaj chyba pojade na zakupy do carrefour,dokuoie kocyk,przybory ktorych mi brakuje.Niewiem co jeszcze,wiele dobrego slyszalam na temat pieluchach marki carrefour i chyba juz dzis zakupie jedna paczke:tak: Moze dokupie jakas zabawke grzechotke:-) Ciuszkow mam duzo,niedlugo przyjdzie kolejna paczka z PL z kompletem poscieli i kolderka,szyta przez moja ciocie:-)
Za wozio juz zaplacilam kolezance,teraz musze go tylko odebrac:-)
Ahhh juz nie moge sie doczekac wejscia do sklepu:-D:-D:-D

Kwiatuszku odnosnie poscieli ja kupilam taka:
# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (927055747) - Aukcje internetowe Allegro
paseczki cukierkowe i wlasnie schnie po praniu, z tego co widze to pomimo prania w pralce(ochraniacza tez) jest wszytsko ok. Z ochraniaczem nic sie nie stalo. Pralam tez rozek i przybornik i tez jest wszytsko ok wiec uwazam ze warto kupic. Tylko prane bylo na 30 stopniach, ustawienie na deilkatne tknainy i z deliktnym tylko odwirowaniem i do tego poukladalam w pralce to zlozone.

Kwiatuszku odnosnie poscieli ja kupilam taka:
# 3-cz ORYGINALNA POŚCIEL MAMO-TATO - 100 x 135 # (927055747) - Aukcje internetowe Allegro
paseczki cukierkowe i wlasnie schnie po praniu, z tego co widze to pomimo prania w pralce(ochraniacza tez) jest wszytsko ok. Z ochraniaczem nic sie nie stalo. Pralam tez rozek i przybornik i tez jest wszytsko ok wiec uwazam ze warto kupic. Tylko prane bylo na 30 stopniach, ustawienie na deilkatne tknainy i z deliktnym tylko odwirowaniem i do tego poukladalam w pralce to zlozone.
to super
nawet nie wiesz jak mnie to cieszy bo właśnie dziś zamówiłam u tego samego sprzedawcy dwa komplety 3-częściowe, wcześniej wkleiłam foty

13x13 nie mam pojęcia czy są jakieś wskazania co do wieku:eek:,ale ja będę używać od początku ponieważ wydaje mi się,że dzidzi będzie przytulniej i np będzie chociaż częściowo osłonięta od małego przeciągu.:rofl2:

Chodziło mi raczej o to kiedy się to ściąga:-)
Od początku -to jasne, jak się będzie wiercić -dla ochrony. Ale kiedy maluchowi to będzie przeszkadzać:sorry:
Bo ja jutro zaczynam zamawiać wszystko hurtem i zeby nie przegiąć bo jeszcze się okaże że na allegro trafi z powrotem moja wyprawka:-)

A w ogóle to szkoda ze nie ma skryptu jakiegoś
lista rzeczy do zamówieni i u kogo -ależ bym miała prościej

Kwiatuszku, jeśli chodzi o tą promocję pampersów za 84zł w tesco to w moim były, ale promocja obejmowała tylko pieluszki od rozmiaru 3.
Ja mam jedną paczkę 2-5kg Huggies Newborn, dokupię jeszcze rozmiar 2 z pampers i będę testować.
W moim szpitalu mam pieluszki zapewnione i tylko wyprawkowe ciuszki dla malucha na wyjście trzeba mieć - wcześniej nie pozwalają ani ciuszków ani pampersów własnych, wszystko szpitalne.
A po porodzie sklepów nie zamykają, więc zawsze co trzeba dokupię:tak:

reklama
Do góry