reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

13x13 zakochałam się tych bucikach, a do chrztu to już nie chcę nic innego:tak:
A po numerze z przelewem to się nie dziwię, że mężuś woli nad tym osobista pieczę sprawować:-D

hehehe ja też poczułam żywsze bicie serca na widok tych cudeniek -dlatego mam zapisane i co chwilę oglądam:-D

Taaaa.... przed chwilą siostra zadzwoniła że zamiast doładować jej tel z konta za 50 zł doładowałam za 70:confused2: przecież 7 nawet koło 5 nie jest:no: ja mam ostatnio straszne problemy z mózgiem -chyba się ewakuował z mojej czaszki na jakiś czas:eek: nie ma co robić nawet prześwietlenia bo będzie pusto:confused2:

reklama
13x13 o matuchno... ale pociesze cie mój mózg też robi sobie coraz częściej wolne... umawiałam się do gina w poniedziałek chyba i teraz uważaj. Na jednej kartce mam zapisane że 4 marca (i tak tez wpisałam na forum) a na drugiej mam wpisane że w środe... a w środe jest 3-go... i mam zonka bo nie wiem... ale obstaje przy środzie jednak. Dla pewności jednak zadzwonie w poniedziałek się upewnić :-p

U mnie babka na rynku takie rzeczy sprzedaje można do niej iść i sobie zamówić co się chce

Ja miałam przy Mani tylko jednego Jelpa a potem przeszłam na Persila sensitive i vizira sensitive w proszkach. Żadnych uczuleń, ładnie pachną i dopierają większość plam. Są ponoć delikatniejsze niż normalne, a cenę też mają przystępniejszą niż proszki dla dzieci. A najważniejsze dla mnie - mogę wrzucić wszystkie ubrania, bez segregowania na dziecięce i dorosłe. Tyle, że ja nie używam płynów do płukania - w szkole rodzenia, a później u pediatry usłyszałam, że to one częściej uczulają niż sam proszek...

Teraz wszystko dla Małej piorę w nich i mam nadzieję, że Anielka też będzie bez wysypki.

Ja tez vizira używam bo własnie wszystko dopiera a lovelki czy inne marchewki z obiadku czy innych jedzonek nie bardzo

No to ja chyba taki właśnie kupię.
W Realu jest promocja na mleczko i proszek Levela w cenie 18,99zł. Przed porodem w mleczku wszystko wypiorę, a później będę używać ten żel. Lubię żele i persil niemiecki na zmianę z arielem używam już tak długo, że nie pamiętam jak proszek wygląda;-)
W prezencie dostałam z Niemiec płyn do płukania Lenor Sensitiv ten z dzieciaczkiem na opakowaniu, ale skoro może powodować uczulenie to nie będę go dodawać do Lenkowego prania.

Ja używałam przy szymku i teraz też w nim płucze nie wyobrażam sobie ubrań nie wypłukanych w płynie .. wiem zboczona jestem:-D

Ja dzis kupilam ciennki kocyk,bo w Hiszpanii jest prawie wiosna:tak: i recznik z kapturkiem:-),po obiadku jade zakupy do carrefoura,zdjec nie wkleje bo nie umiem:zawstydzona/y::-(

Iza nauczymy cię :-) jak zrobisz to daj znać to ci pomożemy ... za bardzo ciekaw jesteśmy żeby taką okazję przepuścić i zrobimy wszytko zeby foty zobaczyć :-D

Ja dzis kupilam ciennki kocyk,bo w Hiszpanii jest prawie wiosna:tak: i recznik z kapturkiem:-),po obiadku jade zakupy do carrefoura,zdjec nie wkleje bo nie umiem:zawstydzona/y::-(

no to ja Ci powiem jak:-)

1 robisz foty
2 zrzucasz na komp
3 wszodzisz nz bb
4 watek zakupowy -> ostatnia strona
5 klikasz odpowiedz
6 mozesz wpisac pozdrowienia dla kochanych kwietniowerk lub od razu przejsc do nast pinktu
7 nad okienkiem gdzie jest tekts sa dwa rzedy ikonek
8 obok ikonki buzki jest spinacz
9 klikaz na spinacz
10 nast wyskakuje okienko
11 klikasz na przegladaj i szukasz wsrod plikow na swoim kompie wrzuconyvh w pkt 2 fotek
12 podswietlona ikonka zdjecia i kliksz dodaj czy otworz
13 z drugim przegladaj to samo
14 klikasz wyslij
15 teraz czas na pilowanie paznokci, bo moze to chwile potrwac
16 zdjecia sie dodaly i czynnos powtarzac, az pokazesz nam wszystko co nakupowalas bo mysmy ciekawe

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no to ja Ci powiem jak:-)

1 robisz foty
2 zrzucasz na komp
3 wszodzisz nz bb
4 watek zakupowy -> ostatnia strona
5 klikasz odpowiedz
6 mozesz wpisac pozdrowienia dla kochanych kwietniowerk lub od razu przejsc do nast pinktu
7 nad okienkiem gdzie jest tekts sa dwa rzedy ikonek
8 obok ikonki buzki jest spinacz
9 klikaz na spinacz
10 nast wyskakuje okienko
11 klikasz na przegladaj i szukasz wsrod plikow na swoim kompie wrzuconyvh w pkt 2 fotek
12 podswietlona ikonka zdjecia i kliksz dodaj czy otworz
13 z drugim przegladaj to samo
14 klikasz wyslij
15 teraz czas na pilowanie paznokci, bo moze to chwile potrwac
16 zdjecia sie dodaly i czynnos powtarzac, az pokazesz nam wszystko co nakupowalas bo mysmy ciekawe

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ew zamiast spinacza jest taka dośc duża ikona ( jak piszesz odpowiedz to jeszcze kawałek pod oknem odpowiedzi ) zarządzaj załącznikami ( w punkcie dodatkowe opcje ), klikasz pojawiają się okienka do ładowania zdjęć , jak się załadują klikamy zamknij okno , wyslij odpowiedz i tez się zrobi:-D

13x13 rzeczywiście boskie te buciki
Kittek ta pani, która je robi jest z Koszalina, wiec możesz sobie takie bez kosztów przesyłki załatwić :)

Dziękuję Kwiatuszku :-) Poprawiłaś mi właśnie humor bo zaryczana cały czas chodzę i mam ogromnego doła, czekam na męża aby mu się wyżalić:-( Podjadę do tej pani i coś z pewnością wybiore, z pewnością wezmę buciki i opaskę:-)

reklama
buciki faktycznie prześliczne...
ja w tym tygodniu dostałam już laktator:
Laktator Tommee Tippee +akcesor. kurier 0zł (912125699) - Aukcje internetowe Allegro
podgrzewacz i sterylizator:
ORYGINALNY PODGRZEWACZ SISI AUTO/DOM +GRATISY Wwa (917838430) - Aukcje internetowe Allegro
czekam teraz na pościel:
13el ORYGINALNA POŚCIEL Art-Nika mega zestaw (924036346) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam tą, chociaż też zastanawiałam się nad tą MILPOL, ale ta jednak jest 100zł tańsza a też ma 13 elementów. no i u tego sprzedawcy kupiłam dodatkowo 6 el pościel, falbankę pod prześcieradło, prześcieradła zapasowe no i poduchę do karmienia ROGAL, którą polecam:
PODUSZKA DO KARMIENIA - ROGAL !!! hit cenowy !!! (917183735) - Aukcje internetowe Allegro
po wypłacie muszę kupić przewijak, zasłonki, dywanik, termometr na podczerwień mierzący temp w 1s (znalazłam taki na allegro niedrogo) no i myślę nad nawilżaczem powietrza (też znalazłam niedrogi z 5-cio letnią gwarancją).

Do góry