reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziękuję Kwiatuszku :-) Poprawiłaś mi właśnie humor bo zaryczana cały czas chodzę i mam ogromnego doła, czekam na męża aby mu się wyżalić:-( Podjadę do tej pani i coś z pewnością wybiore, z pewnością wezmę buciki i opaskę:-)

nie smutaj i nie rycz:-) pamietaj ze misie baribale nie płacza :tak::tak::tak:

przesyłam Ci szklaneczke koktajlu truskawkowego ku pokrzepieniu:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja pluszaki z mechanizmem szorowałam gąbką.
ja tak samo:tak:

Moze zrobilybysmy sobie oddzielny watek o cenach i promocjach pieluszek, chusteczek, kosmetykow itd? Moglybysmy tam pisac gdzie ktora co znalazla i po ile albo o zaslyszanych promocjach, co Wy na to?
jestem przeciwko, nie cierpie nowych watkow:wściekła/y:

W prezencie dostałam z Niemiec płyn do płukania Lenor Sensitiv ten z dzieciaczkiem na opakowaniu, ale skoro może powodować uczulenie to nie będę go dodawać do Lenkowego prania.
a kto powiedzial ze powoduje uczulenia? ja go uzywam, wiele moich znajomych uzywala tez dla dzieci i nikt nie mial uczulenia... gdzie to wyczytalas o tym uczuleniu? bo kurde teraz nie wiem:eek: co robic...

ja mam ostatnio straszne problemy z mózgiem -chyba się ewakuował z mojej czaszki na jakiś czas:eek: nie ma co robić nawet prześwietlenia bo będzie pusto:confused2:
:-D:-D:-D dobre

kici podgrzewacz tanio kupiłaś. Jak na żywo się sprawuje? testowałaś?
Też muszę kupić chociaż siostra mi mówiła, że niestety butelki TT nie pasują do wszystkich, a ja właśnie mam takie
ja kupilam wlasnie taki od TT podgrzewacz ale nie testowalam jeszcze

ale gapa jestem... na zdjeciu jak byk butelka TT :-)

no właśnie miałam napisać że pasują do tego podgrzewacza :-) odpalałam działa elegancko :-) jeszcze poćwiczę na nim za jakiś czas i nauczę obsługi męża bo jak będę na uczelni to za niego tego nie zrobię :-p
poza tym najważniejsze że jest na gwarancji ten podgrzewacz, a cena faktycznie atrakcyjna, chociaż widziałam i o połowe tańsze, ale tą firmę znam dlatego ten wybrałam. :-D

reklama
Do góry