reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

W prezencie dostałam z Niemiec płyn do płukania Lenor Sensitiv ten z dzieciaczkiem na opakowaniu, ale skoro może powodować uczulenie to nie będę go dodawać do Lenkowego prania.

Elvie, może ten jak jest sensitive, dla dzieci to nie uczula, więc jak masz to korzystaj. A że sama kiedyś dostałam od jakiegoś płynu uczulenia, to sobie dałam spokój. Z resztą, jak nie raz już tu była mowa, małe dziecko wysypki może dostać niemal od wszystkiego i to jest nie lada zagadka, od czego tym razem. Ale to wszystko jeszcze przed nami :-)

reklama
a kto powiedzial ze powoduje uczulenia? ja go uzywam, wiele moich znajomych uzywala tez dla dzieci i nikt nie mial uczulenia... gdzie to wyczytalas o tym uczuleniu? bo kurde teraz nie wiem:eek: co robic...

jeśli w domu ani Ty ani mąz nie jesteście alergikami to małe jest prawdopodobieństwo że dziecko będzie ją miało . jak ktoś jest alergikiem to powinien być bardziej wyczulony na to co używa. Ja piore w tym płynie Szymkowe i prałam od poczatku i teraz tak samo . Szymkowi nigdy nic po nim nie było . Więc nie ma sie co nastawiać masz ochote wypierz wszystko wyjdzie w praniu

wielkie dzieki Dagsila z twoja pomoca na pewno uda mi sie wkleic fotke:-):tak:

Załączniki

• P2260017.jpg
    P2260017.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 80
iza no bravo :-)
dziewczyny, ja wlasnie miałam pytać o ręczniczki. kupiłam z baby ono na aukcji. są ładne, ale ten haft mi nie podchodzi na kapturku, bo od spodu moze draznic. polecicie jakies inne, obszyte lub cóś takiego

no dobra mózg mi paruje -co zamówimy to będzie -reszta zostanie zakupiona w sklepie zwanym "galeria" nieważne gdzie i nieważne jak...

Jeśli moje dziecię zdecyduje się na szybsze wyjście -nim dotrą paczki -no cóż szybki wjazd do TESCO 24h/dobę powinien załatwić sprawę

Ja dziś dostałam coś fajnego od męża dla naszej niuni. Kupił coś w stylu welurkowego grubego kocyka z zamkiem i zatrzaskami, można z tego zrobić matę, albo ala rożek. Wydaje mi się,że może być bardzo praktyczny.
Nie wiem gdzie on to znalazł,ale poprawił mi wisielczy humor. A później jeszcze wyjął słotkie balerinki dla małej to wogóle się rozczuliłam.
To zdjęcie ala kocyka jest z netu bo wyszukałam firmę,ale na żywo wygląda fajniej.:-) Później wkleję nasz:-)

Załączniki

• oyunchnglr42aysa.jpg
    oyunchnglr42aysa.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 81
e.salamandra też u niego zamawiałam 2 biustonosze i bluzkę i też czekam na przesyłkę :-) i też we wtorek pisał że pieniądze dotarły.

Iza lekcja odrobiona wzorowo a zakupy super :-D

Kittek no to się mężuś postarał :-D super jest ten kocyk i też czekam na zdjęcie balerinek

reklama
Zapomniałam wspomnieć, że obkupiłam się dzisiaj w aptece na dbam o zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl. Jestem ciekawa jak to wygląda z tym odbiorem w miejscowej aptece, bo taką opcję wybrałam... aaa i kurcze jeszcze nie dostałam przesyłki z cyckonoszami, tymi za 13,99 :-) od wtorku idą

Ja też kupiłam cyckonosz w zeszły piątek i do tej pory nie mam :wściekła/y: Więc muszę czekać do poniedziałku, ale ta dziewczyna od której kupiłam na pewno wysłała, już mi nawet pozytywa wystawiła.
Też mam zamiar zamówić pierwszy raz w tej aptece rzeczy. Pytałam w mojej aptece, to powiedziała, że zamawia się i czeka się ok 24 h. I tyle.

Do góry