reklama
U nas dziś dzień wybitnie zakupowy:-)
Byłam w mieście Dagsili, odwiedziłam hurtownię artykułów dziecięcych oraz 3 hipermarkety, bo nam rodzice zlecili zakup konwentora oraz kołdry i poduszki dla dziadków (w Jysk promocja za 1/2 ceny i puchowe podusie po 90zł a kołderki po 240zł). Dziadki przeszczęśliwe;-)
Przy okazji wpadła mi w oczy promocja ręczników z 40zł na 15zł
więc kupiłam sobie dwa ciemne do szpitala;-)
Dla Lenki kupiliśmy:
- 3 czapeczki pokąpielówki,
- 2 pary niedrapek,
- 10 super grubych pieluszek tetrowych po 1,95zł/szt.
- smoczki AVENT,
- gryzak,
- zestaw do paznokci (możyczki, cążki, pilniczek) Canpol,
- szczotkę z naturalnym włosiem,
- kosmetyki hipp,
- mleczka do prania (do białego i do koloru).
Byłam w mieście Dagsili, odwiedziłam hurtownię artykułów dziecięcych oraz 3 hipermarkety, bo nam rodzice zlecili zakup konwentora oraz kołdry i poduszki dla dziadków (w Jysk promocja za 1/2 ceny i puchowe podusie po 90zł a kołderki po 240zł). Dziadki przeszczęśliwe;-)
Przy okazji wpadła mi w oczy promocja ręczników z 40zł na 15zł

Dla Lenki kupiliśmy:
- 2 pary niedrapek,
- smoczki AVENT,
- gryzak,
- kosmetyki hipp,
Załączniki
mm&sm
Fanka BB :)
Ilona ten pajacyk z czapeczką jest świetny
Mam pytanko chcę już pozamawiać takie "grubsze" rzeczy, których jeszcze Nam brakuje
Znalazłam tego sprzedawcę:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Któraś z Was kupowała może u Niego?
Przymierzam się do kupienia:
2010 POLDAUN WYPEŁNIENIE KOMPLET Z MISIEM 120x90 (924973487) - Aukcje internetowe Allegro
0838 STOJAK STELAŻ DO WANIENKI DUŻEJ 100 CM (930288483) - Aukcje internetowe Allegro
4692 BERBER MIEKKI PRZEWIJAK NA KOMODE DINO 50X70 (936321752) - Aukcje internetowe Allegro
6164 OKT PRIMA BABY, WANIENKA DUŻA 100 CM (934980380) - Aukcje internetowe Allegro
11111 AVENT BUTLEKA 125 ZE SMOCZKIEM MINI PROMOCJA (938098237) - Aukcje internetowe Allegro
Orientujecie się może czy, są to atrakcyjne ceny jeśli chodzi o hurtownie?
Zastanawia mnie tez ta butelka Aventa, bo jest tania czy czasem nie ma tego BPA? W opisie aukcji 0 info na ten temat
Mam pytanko chcę już pozamawiać takie "grubsze" rzeczy, których jeszcze Nam brakuje
Przymierzam się do kupienia:
2010 POLDAUN WYPEŁNIENIE KOMPLET Z MISIEM 120x90 (924973487) - Aukcje internetowe Allegro
0838 STOJAK STELAŻ DO WANIENKI DUŻEJ 100 CM (930288483) - Aukcje internetowe Allegro
4692 BERBER MIEKKI PRZEWIJAK NA KOMODE DINO 50X70 (936321752) - Aukcje internetowe Allegro
6164 OKT PRIMA BABY, WANIENKA DUŻA 100 CM (934980380) - Aukcje internetowe Allegro
11111 AVENT BUTLEKA 125 ZE SMOCZKIEM MINI PROMOCJA (938098237) - Aukcje internetowe Allegro
Orientujecie się może czy, są to atrakcyjne ceny jeśli chodzi o hurtownie?
Zastanawia mnie tez ta butelka Aventa, bo jest tania czy czasem nie ma tego BPA? W opisie aukcji 0 info na ten temat

Witam Drogie Kwietnioweczki
Ja stoje przed wyborem wozeczka... mozecie mi doradzic?? Jak narazie spodobaly mi sie 3 modele:
Mikado Ox ford
Roan Marita
Jedo Baratina
Pozdrawiam :-):-):-)
Na dziale polecam odradzam sa watki o wózkach mikado wyszukaj tam sobie przez wyszukiwarkę . Skutecznie odstrasza Cię od zakupu tego bądz innego modelu tej firmy

witam
te dziergane ubranka sa boskie!
wczoraj przyszla moja paczka z posciela ale nie mam lozeczka wiec jest zapakowana!
a tu wklejam jeszcze inne gadzety....ten niebieski dresik biore na wyjscie malucha ze szpitala...
a ponizej jeszcze body, ktore byly troche dziewczece wiec przyszylam naszywki ze starych spiochow!
mam takiego samego pajaca welurowego ( trzecia fota ) kuzynka mi nabyła ... w lumpku

kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
U nas dziś dzień wybitnie zakupowy:-)
Przy okazji wpadła mi w oczy promocja ręczników z 40zł na 15złwięc kupiłam sobie dwa ciemne do szpitala;-)
Dla Lenki kupiliśmy:
- 2 pary niedrapek,
- smoczki AVENT,
- gryzak,
- kosmetyki hipp,
widze że tetry maz dobre
też kupowałam tej firmy
tylko oni tam maja mnóstwo rodzajów, ja mam LUX i troche inne opakowanie
ogólnie firma jest ok, na pewno będą Ci się dobrze użytkować
Ilona ten pajacyk z czapeczką jest świetny
ja nic u nich nie kupowałam więc nie pomogę
a w sprawie butelki zadaj pytanie sprzedawcy przez email
lepiej sie upewnic o to BPA
iza813
mama Szymka i Samuela
Jesli chodzi o kosmetyki dla malca,to zdecydowalam sie na nivea baby,rodzice mu kupia
.Zdecydowalam sie na nie,poniewaz sa to kosmetyki dobrej jakosci no i hypoalergiczne:-)
Ja mam takie pytanko,jakie smoczki uspokajajace macie dla maluszkow?

Jesli chodzi o kosmetyki dla malca,to zdecydowalam sie na nivea baby,rodzice mu kupia.Zdecydowalam sie na nie,poniewaz sa to kosmetyki dobrej jakosci no i hypoalergiczne:-)
Iza już o tym ostatnio było że mają mnustwo syfu w sobie . tych parabenów i innego dziadostwa .
zreszta poczytaj sama
PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - Pro_Test przeciw składnikom kosmetyków zaburzającym gospodarkę hormonalną
a tam masz tez link z listą kosmetyków .
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
elvie3 super zakupy!!
Sprawdzałam wczoraj i nivea mają parabeny, dlatego mimo promocji na nivea kupiliśmy HIPP.Jesli chodzi o kosmetyki dla malca,to zdecydowalam sie na nivea baby,rodzice mu kupia.Zdecydowalam sie na nie,poniewaz sa to kosmetyki dobrej jakosci no i hypoalergiczne:-)
Smoczki mamy AVENT, w dwupakach wychodzi taniej - po 10,50zł/szt.
reklama
Aha, zapomniałam dodać, że wczoraj pokusiłam się o zamówienie z internetowej apteki Dbam o zdrowie, mam już maila z informacją, że w ciągu 24h produkty powinny na mnie czekać w wybranej aptece.
Apteka jest przy szpitalu i całodobowa, więc dziś na spacerku do niej zajrzę - może już są;-)
Kupiłam m.in. Fridę za 21zł z groszami:-) No i moje witaminki ciążowe Feminital Metafolin o 7zł tańsze niż w aptece na terenie TESCO!!
Zastanawiałam się, ile wziąć tych nasączonych spirytusem gazików LEKO - były pakowane po 10szt. i 100szt. - wzięłam ostatecznie 100, bo wyczytałam, że można ich używać również po skaleczeniach, ukąszeniach, otarciach itp.
Jak już odbiorę to dam Wam znać, jak to wygląda.
Apteka jest przy szpitalu i całodobowa, więc dziś na spacerku do niej zajrzę - może już są;-)
Kupiłam m.in. Fridę za 21zł z groszami:-) No i moje witaminki ciążowe Feminital Metafolin o 7zł tańsze niż w aptece na terenie TESCO!!
Zastanawiałam się, ile wziąć tych nasączonych spirytusem gazików LEKO - były pakowane po 10szt. i 100szt. - wzięłam ostatecznie 100, bo wyczytałam, że można ich używać również po skaleczeniach, ukąszeniach, otarciach itp.
Jak już odbiorę to dam Wam znać, jak to wygląda.
Podziel się: