Chcialabym kupic kocyki na allegro, ale nie za bardzo wiem czego szukac - zalezy mi zeby jeden byl cienki, a drugi gruby. Ten cienki, to moze zwykly kocyk polarowy (te najtansze na allegro wygladaja wlasnie na takie cieniutkie), ale z czego robi sie grubsze kocyki?
reklama
Chcialabym kupic kocyki na allegro, ale nie za bardzo wiem czego szukac - zalezy mi zeby jeden byl cienki, a drugi gruby. Ten cienki, to moze zwykly kocyk polarowy (te najtansze na allegro wygladaja wlasnie na takie cieniutkie), ale z czego robi sie grubsze kocyki?
Olapop ja mam dwa cienikie kocyki z Babyono i będę jeszcze zamawiać ten z Drewexu
DELIKATNY KOCYK PLED ŻÓŁ.KRÓLIK DREWEX 100x135 (932493009) - Aukcje internetowe Allegro
Załączniki
Czy ktoras z Was kupila Linomag? Widze w necie, ze w skladzie ma parabeny
A ponoc dla dziewczynki ten krem jest najlepszy...
Ten z Drewexu wyglada na gruby - czyli gruby=welurowy?

Olapop ja mam dwa cienikie kocyki z Babyono i będę jeszcze zamawiać ten z Drewexu
DELIKATNY KOCYK PLED ŻÓŁ.KRÓLIK DREWEX 100x135 (932493009) - Aukcje internetowe Allegro
Ten z Drewexu wyglada na gruby - czyli gruby=welurowy?

magda1978
Fanka BB :)
Cienki kocyk mam bawełniany, a grubszy z akrylu
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
grube sa z akrylu
cienszy i mniejszy mam drewexu 100 % polyester bardzo milusi i fajny, podawalam na niego namiar przyslowiowe "kilka postow wczesniej"
a jeden dl aHani mialam 100 % bawelna i tak sie zmechacil w praniu ze teraz caly jest w takie kulki i jest maloreprezentatywny
cienszy i mniejszy mam drewexu 100 % polyester bardzo milusi i fajny, podawalam na niego namiar przyslowiowe "kilka postow wczesniej"
a jeden dl aHani mialam 100 % bawelna i tak sie zmechacil w praniu ze teraz caly jest w takie kulki i jest maloreprezentatywny
My mamy kocyk z Milpolu - polarowy, ale wyjątkowo porządny w porównaniu do innych polarków, jakie macałam;-)Chcialabym kupic kocyki na allegro, ale nie za bardzo wiem czego szukac - zalezy mi zeby jeden byl cienki, a drugi gruby. Ten cienki, to moze zwykly kocyk polarowy (te najtansze na allegro wygladaja wlasnie na takie cieniutkie), ale z czego robi sie grubsze kocyki?
Grubsze się robi z akrylu, planuję zakup później, bo przyda się pewnie dopiero na jesień, a liczę na to, że latem na akrylowe będą promocje:-)
Ja tą naszą wanienkę bardzo polecam!! Ona jest z OK BABY i jest wyjątkowo duża - na necie jakaś mniejsza mi się wydawała..Jej dziewczyny super rzeczy
Zobaczyłam wanienkę i przypomniałam sobie, że miałam Was zapytać jakie macie rozmiary?
Myslałam żeby kupić od razu 100 Muszę kupić ze stojakiem, więc chciałam wziąć z zapasem
Nie będzie za wielka?
Moim zdaniem wanienka spokojnie może być większa, będzie więcej pola do manewru przy maluchu;-)
e.salamandra
Mama pełną parą
Ja zamówiłam bepanthen tak do stosowania na codzien profilaktycznie, a na leczenie sudocrem. Ale szczerze nawet przez mysl mi nie przeszlo by sklad sprawdzic...Czy ktoras z Was kupila Linomag? Widze w necie, ze w skladzie ma parabeny A ponoc dla dziewczynki ten krem jest najlepszy...
A kocyk tez mam cienki z drewexu. chce jeszcze jeden taki zamowic, natomiast z tych grubych jeszcze nie znalazłam żadnego, który by mi się podobał :-)
reklama
A ja się pochwalę Majeczkowym łóżeczkiem :-)
Wersja robocza, założyliśmy na próbę, jak widać pod spodem materacyk jeszcze w folii,
Wczoraj zdałam sobie sprawę z tego,że skoro mamy baldachim to chyba niepotrzebnie zamówiłam karuzelkę fisherprice z projektorem bo niby gdzie będą wyświetlane wzorki????
Zobaczymy jak to będzie wyglądać jak przyjdzie karuzelka. Zamówiliśmy taką:
FISHER PRICE KARUZELA MISIE PROJEKTOR PILOT MUZYKA (928585147) - Aukcje internetowe Allegro
Wersja robocza, założyliśmy na próbę, jak widać pod spodem materacyk jeszcze w folii,
Wczoraj zdałam sobie sprawę z tego,że skoro mamy baldachim to chyba niepotrzebnie zamówiłam karuzelkę fisherprice z projektorem bo niby gdzie będą wyświetlane wzorki????

Zobaczymy jak to będzie wyglądać jak przyjdzie karuzelka. Zamówiliśmy taką:
FISHER PRICE KARUZELA MISIE PROJEKTOR PILOT MUZYKA (928585147) - Aukcje internetowe Allegro
Załączniki
Podziel się: