a gdzie sie takiego kupuje?![]()
Albo kupiła na allegro, albo u znajomej, która ma sklep z ciuchami. spytam się jej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie sie takiego kupuje?![]()
Kittek fotki poprosze...
Ja dostałam właśnie przesyłkę z bluzeczka i biustonoszem... a zamawiałam 2. Pisałam już do babki i zobaczymy. A co do rozmiarów to zobacze jak przyjdze ten wg moich obliczeń. Jak sie mierzyłam to z tabelki babce wyszło że powinnam mieć 85D a mnie że 80D i nie wiem... może 80C byłby lepsz bo miseczki mam ciut za duże w tym 85D ale pocieszam się że jeszcze mi cycki urosną jak dostane nawału pokarmu...a urosną na pewno![]()
Fotki wieczorem beda bo teraz leże i się nie ruszam... męża zagonie do zrobienia zdjęć bluzce... a cyckonosz jak to cyckonosz... jedno trzeba im przyznać baaaardzo delikatny materiał... superowy ...
Nata, cudowne zakupy.Przepiekny kombinezonik i plaszczyk, reszta rwnie boska!
Co do wozka to ja polecam Tako jumper x, serio jest swietny.
Niedrogi i ma wszystko co chcialam no i wybor kolorow ma ogromny!
Dziewczyny ktore maja nowego Xlandera 2010 , powiedzcie czy ta raczke zmieniono by wozic dzidzie przodem do siebie i czy spacerowka ma wersje lezaca...
Pozdrowionka