reklama
dziewczyny, wszystkie macie juz wozki w domach? bo moj wlasnie juz jest w sklepie i zastanawiam sie czy juz go odbierac czy jeszcze nie?
i jeszcze jedno: kupowala ktoras z was ta zabawke z biciem serca dla dziecka? ja wczoraj patrzylam sie ale brzydkie z wygladu byly...moze jakas ktoras z was ma jakas fajna i moze polecic?
i jeszcze jedno: kupowala ktoras z was ta zabawke z biciem serca dla dziecka? ja wczoraj patrzylam sie ale brzydkie z wygladu byly...moze jakas ktoras z was ma jakas fajna i moze polecic?
dziewczyny, wszystkie macie juz wozki w domach? bo moj wlasnie juz jest w sklepie i zastanawiam sie czy juz go odbierac czy jeszcze nie?
:-) ja mam swoj wozio od grudnia w domu i sie wiettrzy w Margolkowym pokoiku
a zabawki niet:-)
Mój wózek będzie w sprzedaży dopiero w połowie marca, potem nie wiadomo jeszcze jaki czas oczekiwania. Mam nadzieje,że nie długi...heheh, w razie czego kupie sam fotelik, a na wozio poczekam i tak od razu na spacer nie pójdę. No a jakby sie coś przeciagneło to kupie w innym kolorze
zabawki nie mam..
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
dziewczyny podajcie linka do tych pościeli mamo-tato bo ja nadal nie zamówiłam
ja mam te:
MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 120x90 Z HAFTAMI (934527046) - Aukcje internetowe Allegro niebieski miś na hamaku
i MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 120x90 APLIKACJA SERCA (920754732) - Aukcje internetowe Allegro zielone paseczki
dobrze już dobrze...kwiatuszku moja pościel została wyprana w 40 stopniach i nic jej się nie stało więc i twojej nie powinno się nic stać bez obaw;-)
wstawiam dziś wszystko razem i już nie marudzę na ten temat
na stronie tego wypełnienia pisze jak byk ze w 40 stopniach w automacie sie pierze wiec ok
e.salamandra
Mama pełną parą
Ja wczoraj licytowałam łóżeczko z pościelą i kurcze przez pępkowe u szwagra przegapiłam i mnie przebili :-( Więc z rozpaczy zamówiłam dzisiaj sobie nową pościel, na którą choruję już od miesięcy. Mały zastrzyk gotówki i nie panuję nad sobą ...
HIPPO - HIPCIO POŚCIEL DREWEX - 4 elementowa (944495523) - Aukcje internetowe Allegro
HIPPO - HIPCIO POŚCIEL DREWEX - 4 elementowa (944495523) - Aukcje internetowe Allegro
basia0412
Fanka BB :)
dokładnie tak w 40stopniach. ja do pościeli dostałam informację jak należy prać. i na każdym elemencie (na ochraniaczu również) było napisane, żeby wyprać w 40stopniach. jeśli boisz się, ze zmechaci, albo zkudłaczy to wypierz bez wirowania.
właśnie... w tą sobotę jedziemy po nową pralkę. czy możecie polecić jakąś ? bo nasza stara się słabo sprawuje, zaczęła źle płukać, dlatego ciuszki dla małego pierze nam teściowa.
Ja mam Boscha i jestem bardzo zadowolona ( nie kupuj firmy whirpool źle płucze trzeba na dwa razy)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja mam Boscha i jestem bardzo zadowolona ( nie kupuj firmy whirpool źle płucze trzeba na dwa razy)
A ja się z tobą nie zgodzę... mam Whirlpoola i jestem zadowolona... płucze b. dobrze...
reklama
basia0412
Fanka BB :)
ale wam zazdroszczę tych rozmiarów piersi ja chodzę w 80H i do karmienia zakupiłam 80 I !!!!!!!!!!!!!

Podziel się: