reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

nata - ten plaszczyk jest super!
kittek - no niezle! szczesciara z ciebie, a te buciki sa takie slodziutkie!
ilona - fajne te naklejki!

reklama
dziewczyny, wszystkie macie juz wozki w domach? bo moj wlasnie juz jest w sklepie i zastanawiam sie czy juz go odbierac czy jeszcze nie?

i jeszcze jedno: kupowala ktoras z was ta zabawke z biciem serca dla dziecka? ja wczoraj patrzylam sie ale brzydkie z wygladu byly...moze jakas ktoras z was ma jakas fajna i moze polecic?

dziewczyny, wszystkie macie juz wozki w domach? bo moj wlasnie juz jest w sklepie i zastanawiam sie czy juz go odbierac czy jeszcze nie?

i jeszcze jedno: kupowala ktoras z was ta zabawke z biciem serca dla dziecka? ja wczoraj patrzylam sie ale brzydkie z wygladu byly...moze jakas ktoras z was ma jakas fajna i moze polecic?

:-) ja mam swoj wozio od grudnia w domu i sie wiettrzy w Margolkowym pokoiku

a zabawki niet:-)

Mój wózek będzie w sprzedaży dopiero w połowie marca, potem nie wiadomo jeszcze jaki czas oczekiwania. Mam nadzieje,że nie długi...heheh, w razie czego kupie sam fotelik, a na wozio poczekam i tak od razu na spacer nie pójdę. No a jakby sie coś przeciagneło to kupie w innym kolorze :)

zabawki nie mam..

dziewczyny podajcie linka do tych pościeli mamo-tato bo ja nadal nie zamówiłam

ja mam te:
MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 120x90 Z HAFTAMI (934527046) - Aukcje internetowe Allegro niebieski miś na hamaku
i MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL 120x90 APLIKACJA SERCA (920754732) - Aukcje internetowe Allegro zielone paseczki

kwiatuszku moja pościel została wyprana w 40 stopniach i nic jej się nie stało więc i twojej nie powinno się nic stać bez obaw;-)
dobrze już dobrze... :)
wstawiam dziś wszystko razem i już nie marudzę na ten temat :)
na stronie tego wypełnienia pisze jak byk ze w 40 stopniach w automacie sie pierze wiec ok

dokładnie tak w 40stopniach. ja do pościeli dostałam informację jak należy prać. i na każdym elemencie (na ochraniaczu również) było napisane, żeby wyprać w 40stopniach. jeśli boisz się, ze zmechaci, albo zkudłaczy to wypierz bez wirowania.

właśnie... w tą sobotę jedziemy po nową pralkę. czy możecie polecić jakąś ? bo nasza stara się słabo sprawuje, zaczęła źle płukać, dlatego ciuszki dla małego pierze nam teściowa.

Ja mam Boscha i jestem bardzo zadowolona ( nie kupuj firmy whirpool źle płucze trzeba na dwa razy)

reklama
Do góry