reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Co tam prać w wózku?
Prałam tylko wkładkę od fotelika, bo można ją było wyjąć. Ale wózka nie mam zamiaru prać.
My wózek zamawiamy dopiero na początku kwietnia, czeka się tylko 2 dni. Zresztą i tak nie będzie jeszcze potrzebny przez 2 tyg po porodzie. Więc nie ma co szaleć. Jeszcze zdąży nałapać domowych bakterii. :-)

reklama
Co tam prać w wózku?
Prałam tylko wkładkę od fotelika, bo można ją było wyjąć. Ale wózka nie mam zamiaru prać.
My wózek zamawiamy dopiero na początku kwietnia, czeka się tylko 2 dni. Zresztą i tak nie będzie jeszcze potrzebny przez 2 tyg po porodzie. Więc nie ma co szaleć. Jeszcze zdąży nałapać domowych bakterii. :-)

nie no ja nie miałam na myśli prania całego wózka :-)

właśnie przyszła mi moskitiera MILPOL :-) na lato będzie jak znalazł

W ogóle z tym praniem wszystkiego to jest lekka paranoja. Tak na dobrą sprawę to w dzidziusiowym proszku powinnyśmy wyprać różne swoje ubrania, bo dziecko będzie się do nas przytulać, swoją pościel, bo dziecko nie raz będzie spało z nami w łóżku itp.

W ogóle z tym praniem wszystkiego to jest lekka paranoja. Tak na dobrą sprawę to w dzidziusiowym proszku powinnyśmy wyprać różne swoje ubrania, bo dziecko będzie się do nas przytulać, swoją pościel, bo dziecko nie raz będzie spało z nami w łóżku itp.

no to prawda... :eek: moja sąsiadka powiedziała, żebym nie popadała właśnie w taką bakteryjną paranoję... ona prawie od samego początku przerzuciła się na pranie w zwykłym proszku i dzieci nie miały uczulenia. nie mówiąc już nic o tym, że jak dziecko poliże podłogę to od tego nie umrze :-)

a poniżej kolory na jakie pomalowaliśmy pokoik
Zobacz załącznik 220801Zobacz załącznik 220802Zobacz załącznik 220803

Ilonka odnosnie budki w wozku to mam dokdlanie tak samo i myslalam nawet zeby moze jakies rzepy wszysc czy cos wtym stylu-mama obiecala ze pomysli co mozan zrobic ;)

KICI SWIETNE KOLORKI DO POKOJU!
BOMBOWY JEST!
a naklejki zamowilam z allegrood graphicsolution...czy cos takiego...
Ja tez nie mam zamiaru prac wozka...
wypralam tylko czesc ciuszkow!

reklama
Do góry