reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny musze się poradzić bo już sama nie wiem co zrobić. Myślałam o zakupie takiego nosidełka do powiedzmy 6 m-ca życia dziecka (dla siedzacego już posiadam nosidełko po starszym synu). Chodzi mi o mniejwięcej coś takiego Nowe Nosidełko EUROTECH krzyżowe zapięcie Atest (943742652) - Aukcje internetowe Allegro. Miałyście takie? To pytanie dla min. podwójnych mam :-p albo kupujecie takie? I jeżeli tak to jakie.Jakiej firmy i jak się sprawowały?
Pytam bo jedziemy na wczasy i tam spacer plażą z wózkiem jest raczej trudny... a tak malucha do nosidełka i wio...
Ja nie mam ani nie zmaierzam kupowac takiego nosidelka...są niezdrowe i nie wygodne dla maluszka, jestem zdecydowanie na NIE

reklama
Katik, Wronka dzięki za opinie :-)
Wprawdzie poczekam co powiedzą inne dziewczyny ale raczej mnie przekonałyście... właśnie też nie byłam przekonana do końca co do tej wygody...ale jak wiadomo allego robi wode z mózgu :-p

W końcu mam ten stanik, za całe 7 zł. :-) Trafiłam w rozmiar. Rzeczy apteczne odebrane. Ikea dziś zaliczona :-) Jednym słowem bardzo udany dzień.

Załączniki

• 100_4640..jpg
    100_4640..jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 58
  • 100_4641..jpg
    100_4641..jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 66
Dzięki dziewczyny za rady... co do chusty... to niestety odpada ze względu na to że dziecię jest noszone z nóżkami w rozkroku... i byłabym tylko ja "skazana" do noszenia bąbla. Mąż jest dużo bardziej potężny i u niego po prostu takie noszenie nie wchodzi w grę... także pozostaniemy chyba przy wózku...pchać będziemy na zmiane :-p

Dzięki dziewczyny za rady... co do chusty... to niestety odpada ze względu na to że dziecię jest noszone z nóżkami w rozkroku... i byłabym tylko ja "skazana" do noszenia bąbla. Mąż jest dużo bardziej potężny i u niego po prostu takie noszenie nie wchodzi w grę... także pozostaniemy chyba przy wózku...pc będziemy na zmiane :-p

są rożne pozycje w jakich można nosić maleństwo

Jeszcze zdjęcia z Ikeowskich zakupów, następne zdjęcie wstawię jak już pokój będzie gotowy. Więc to nie będzie szybko, bo dopiero w przyszłym tyg malowanie.
Mam 2 ręczniki z kapturkiem i dokupiłam jeszcze zwykłe duże ręczniki dla dziecka. Są takie ładne te kolory, takie żywe. Ciekawe jakie będą po praniu, ale już mam nauczkę po praniu pościeli i teraz wstawię w mniejszej temperaturze.
Chciałam kupić krzesełeczko to z oparciem, ale akurat mieli braki w magazynie, więc wzieliśmy ten stołeczek.
W ogóle to chyba bombę podłożyli na parkingu, bo było kupę straży pożarnej, chodzili i ewidentnie czegoś szukali :baffled: Dobrze, że Ikei nie zamknęli, bo chyba bym wpadła w depresję :-)

Załączniki

• 100_4652..jpg
    100_4652..jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 100_4651..jpg
    100_4651..jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 69
13x13, Maonka - suuuuper zakupy!!
Łóżeczko 13x13 fajowe:-)

Ja znów jutro zaszaleję, bo wybieram się do Legnicy i zamierzam dwie hurtownie z rzeczami dla maluszków nawiedzić;-)
Allegro mi znów M. zablokował, bo wygrałam 37 aukcji:D

reklama
W końcu mam ten stanik, za całe 7 zł. :-) Trafiłam w rozmiar. Rzeczy apteczne odebrane. Ikea dziś zaliczona :-) Jednym słowem bardzo udany dzień.
Ty kupowalas ten stanik u tego samego sprzedawcy co dziewczyny? co to sa przeboje z tymi rozmiarami albo niedoslaniem odpowiedniej ilosci? ja u niego tylko po ok 14 zł widzialam staniki

Do góry