reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Macie cos takiego?
NUBY Dozownik do lekarstw 10ml (NB173BP)
Ja to kupilam, bo wydaje mi sie bardzo praktyczne - nawet do karmienia malutkiego maluszka (zeby nie podawac mu butelki).
ja zwykła strzykawka podawalam leki albo lyzeczka
u mnie w szpitalu byly takei jednorazowe a wielkorazowy mam taki:Faktycznie to jest chyba tak jak mowisz, to jest wkład do pieluszki tetrowej. Więc jednak dobrze, że nie przyszło, bo i tak mam zamiar używać tylko pieluch jednorazowych. Myślałam, że to może taka ceratka z ligniną, co by można sobie rozłożyć i przewinąć dziecko na tym
Super podkład, pledzik do przewijania -HIT CENOWY (919884438) - Aukcje internetowe Allegro
ale do szpitala go nie biore
dziewczyny ile macie tych pieluch tetrowych? ja kupilam 15 i dostalam 10 czyli mam 25, wystarczy to? dodam ze nie zamierzam nimi zastepowac pieluszki
wczoraj kupilam wszystko co mozliwe dla higieny malutkiej od firmy bubchen (byla promocja), potem zrobie fotke, wiecie co super jest od bubchen - ta oliwka dla mam z calendula (chyba nagietek to jest po polsku), ja uzywalam juz rozne oliwki od tanich po drogie i ta od bubchen naprawde jest fajowa i tania, polecam
wczoraj kupilam wszystko co mozliwe dla higieny malutkiej od firmy bubchen (byla promocja), potem zrobie fotke, wiecie co super jest od bubchen - ta oliwka dla mam z calendula (chyba nagietek to jest po polsku), ja uzywalam juz rozne oliwki od tanich po drogie i ta od bubchen naprawde jest fajowa i tania, polecam
wf111 mi odpisala na maila w sprawie stanikow i sie okazalo, ze 75D maja wiekszy obwod niz 75C - ot tak po prostu.... dla mnie to jakas paranojaNapisala, ze moge wymienic ten stanik, ale to sie wiaze z tym, ze musze sie do niej wybrac, a wcale mi sie nie chce w taka pogode, szczegolnie, ze to dosc daleko (mam do dyspozycji tylko komunikacje miejska)
![]()
No to niezle...oni jacys dziwni w takim razie, przecież 75 to75 i tylko miseczki powinny się róznic rozmiarem. Ciekawa jestem kiedy ja dostane, niby dzisiaj powinna przyjsc przesyłka. Całe szczescie,że ja zamówiłam takie same dwa rozmiary.
ja zwykła strzykawka podawalam leki albo lyzeczka
u mnie w szpitalu byly takei jednorazowe a wielkorazowy mam taki:
Super podkład, pledzik do przewijania -HIT CENOWY (919884438) - Aukcje internetowe Allegro
ale do szpitala go nie biore![]()
Właśnie nie wiem czy u mnie w szpitalu dają jednorazowe podkłady, więc w razie czego mam 3 szt. Ale stwierdziłam, że trzeba dokupić jakieś podkłady, najlepiej wielorazowe. Te u r_p77 fajne są. Nie zwróciłam uwagi na nie, jak robiłam zakupy u niego.
Katik
...jestem mamą...
Magda- sliczny ten twoj staniczek. Ja na razie mam takie 2 namiotowe beznadziejne, jak mi sie potem ustabilizuja cycki to tez cos sexy kupie

mam, bardzo podobnyMacie cos takiego?
NUBY Dozownik do lekarstw 10ml (NB173BP)
Ja to kupilam, bo wydaje mi sie bardzo praktyczne - nawet do karmienia malutkiego maluszka (zeby nie podawac mu butelki).
aaaa o takiego stwora chodzi.. tez nie wiedzialam

Dziewczyny, może wczesniej nie zwracałyście na to uwagi, ale obwód pod biustem (np.)75 zawsze jest większy i rośnie wraz ze wzrostem miseczki.
Jak ja miałam 75D a moja siostra 75B to zawsze moje były w obwodzie szersze, więc nie jest dla mnie dziwne, że 75D ma większy obwód niż 75C.
Jak ja miałam 75D a moja siostra 75B to zawsze moje były w obwodzie szersze, więc nie jest dla mnie dziwne, że 75D ma większy obwód niż 75C.
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
rzeczywiscie namieszalamkwiatuszku, ale wlasnie u amazonki jest tak jak powinno byc:
75B73 – 7787 – 9075C73 – 7790 – 9375D73 – 7793 – 9675E73 – 7796 – 9975F73 – 7799 – 10275G73 – 77102 – 10575H73 – 77105 - 108
Staniki 75 sa dla takich samych obwodow pod biustem i roznia sie tylko obwodem w biuscie... Dlatego nie rozumiem czemu u wf111 jedno 75 jest mniejsze od innego 75
Popatrz na zdjecie, kulkokot to ta pomaranczowa kulka-kot, ktora lezy na stoliku
u Amazonki
to miseczki sie zmieniaja a obwód bez zmian, wiec ok
wreszcie poznalam pana Kulkota
ja mam 30 ale mysle ze 25 wystarczydziewczyny ile macie tych pieluch tetrowych? ja kupilam 15 i dostalam 10 czyli mam 25, wystarczy to? dodam ze nie zamierzam nimi zastepowac pieluszki
Podziel się: