reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Odebrałam drugi stanik od wf111 i tak jak myślałam obwód mam dobry ale miska ciut za duża ale nieznacznie... jak mnie bedzie denerwować to lekko zaszyje i luz... wiecznie w tym paradować nie mam zamiaru a jak tylko wróce do normalnej figury i wielkości biustu to sobie kupię porzadny mierzony na żywca stanik ...Na razie nic nie zaszywam bo wiem że mi sie jeszcze piersi powiększa jak dostane nawału pokarmu.

reklama
ja zapinam pasy, bo czuje sie bezpieczniej. mysle, ze jesli cos mialoby sie stac to latwiej byloby nas uratowac z zacisnietego pasa niz wylatane przez przednia szybe... ostatni wypadek mnie w tym utwierdzil, gdybym nie miala pasow skonczyloby sie bardzo zle, a tak wszytko z nami ok.
adapterow nie mam i juz nie bede kupowala, bo i tak staram sie nie jezdzic zbyt duzo, bo mnie to meczy

a z wozkami Elvie dobrze mowi, najlepiej pojsc i poprobowac sobie, bo tak tylko w necie to ciezko podjac decyzje. moj np jest dosyc ciezki, ale w prowadzeniu jest mega wygodny i w ogole tego ciezaru sie nie czuje, ale na podstawie tylko netu bym go nie kupila :-)

Dziewczyny, a jak sobie radzicie z pasami w samochodzie ? Zapinacie ? Bo ja zapinam (szczególnie jak ja prowadzę :) ) i luzuję pod brzusiem, ale jak sobie pomyślę że miałabym zahamować gwałtownie i by się naciągnął, to mnie ciarki przechodzą....brrrrr.... czytałam też o tych adapterach do pasów, ma któraś ? jaki efekt ? może macie jakieś cudowne pomysły ?

Część co masz na brzuchu zostaw za plecami i zapinAJ SIĘ TYlko tym co idzie na skos . Robie tak od zawsze . Fajne te adaptery ale bez przesady 150 zeta wydawać

dzieki za odp p tym wozku.
znalazla się dziewczyna ktora kupila ten wozek i narzekała na niego,powiedziałą ze drugi raz by go nie kupiła, wiec musze znalesc cos innego...kurcze Wy juz wszystkie macie wózki a ja nawet nie mam pojecia jaki wybrac......buu

a co do pasow to ja do tej pory zapinałam,ale teraz moj R jak widzi ze mam pasy to mi je od razu rozpina....

X-lander XA 2009 gondola+spacer, OSTATNIE SZTUKI (944960609) - Aukcje internetowe Allegro
może poprostu kup sobie jakiegoś x landera cena podobna a wózek sprawdzony . Zreszta w tej cenie co tamten sporo znajdziesz pojazdów . :) a najlepiej idz gdzies do sklepu i zobacz co jest

Dziewczyny tak czytam jak piszecie o tych stanikach z netu
Już pisałam wcześniej, że czasami zaglądam do marketu Textil i zawsze coś fajnego uda mi się trafić dla siebie, męża i teraz dziecka :-) Właśnie w poprzednim tyg kupiłam tam sobie staniczek do karmienia za 8,99
Do wyboru białe, beżowe, czarne, seledynowe (już nie było), ja wzięłam różowy 80D potem wyślę męża po kolejne, jak już dojde do ładu z rozmiarem to kupię pożądne
Można zmierzyć, nie płacę za przesyłkę itd
Może w Waszych miastach też jest Sprawdźcie, bo myślę, że warto
TEXTILMARKET - UBIERAMY CAŁĄ RODZINĘ - Strona Główna

mm&s wlasnie dzis wrocila z tego sklepiku i zakupilam dokladnie takie same steniczki o ktorych piszesz, zaplacilam 8 zl tak jak ty i kupilam bialy i kremowe tylko rozmiar 80 C mam nadzieje ze wystarczy jest b rozciagliwy wiec powinien byc okej.
wyglada na solidny i jest wygodny!

zakupilam rowniez kremik dopielegnacji twarzy Sofeo za 10 zl, w skladzie ma tylko pantenon czy jakos tak i troszke parafinki bedzie wiec dobry i na przymrozki i pierwsze wiosenne sloneczko...
mam nadzieje ze bedzie dobry...
kupila rowniez wkladkilaktacyjne bella i linomag zielony!

juz wiecej nic nie kupuje reszta wyjdzie w praniu w szpitalu...
caluski

reklama
Dzwoniłam do wf111 i jestem na razie mile zaskoczona. Bardzo miła kobietka, powiedziała,że bez problemu mi wymienią staniki na większe.

Do góry