reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Hehehe :-D Jeszcze wózka nie mam a zastanawiam się czy kupić parasolkę do wózka.
New 2010!! Parasolka Parasolki do wózka producent (958327904) - Aukcje internetowe Allegro

Co o tym sądzicie? Bo jestem laikiem :baffled::happy2: w tych sprawach. I tak nasze dzieci całe lato będą jeździć w gondoli, więc czy parasolka to przydatna rzecz?

Przydatna ale lepiej mieć taką jak wózek np. tej samej firmy . A dwa lepiej kupić lepszą nawet jak innej formy bo takie allegrowe za 30 zł niestety szybko ida do kosza :(. chyba że ja tak trafiłam

reklama
My mamy niemieckiej firmy Hauck Group JEEP, taki przeznaczony dla dziecka od urodzenia do 13 kg.
Lena będzie jeździła JEEPem, bo audi nie mieli:D

reklama
Do góry