reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny a ja mam problem z fotelikiem.
Powiedzcie jakie wy macie? Czy tylko Maxi cosi wchodzi w grę czy mozna znaleźć cos tańszego a również w miarę dobrego.
wcześniej chcialam mieć fotelik wpinany w stelaz no ale fotelika do mojego Fyn'a nie ma ujętego w testach ADAC więc sobie go odpuściłam, można jeszcze wpiąć maxi cosi na adapterach ale to podobno katastrofa z tymi adapterami, więc chyba zdecycydować się musze na fotelik jakiś inny(trudno nie będę go wpinać w stelaż) tylko jaki.
HELP

dLACZEGO ADAPTERY TO KATASTROFA ? w większość wózków wpina się foteliki własnie na adapterach szczególnie maxi cosi właśnie . Bo jak do wózka firmy X pasuje ich fotelik to do maxi cosi własnie się dopina adaptery . To sa małe plastikowe łaczniki i nic złego wózkowi ani fotelikowi nie robią możesz je mieć cały czas przy fotelik wpete . Ja mam maxi cosi na adapterach do wózka musty .

reklama
Akaata u mnie fotelik też wpina się na adapterach a mam quinny i fotelik maxi cosi... i nie wiem żeby to była jakaś tragedia z tymi adapterami... poza tym na tych adapterach to i gondolka siedzi...

no wyczytałam na jakimś forum że dziewczyny narzekały że w tym wózku strasznie się to wpina,ciężko ,że nie pasuje, że chyba się pomylili. Nic najwyżej jak pojadę do sklepu to powiem żeby mi wpieli i sie zobaczy.

no wyczytałam na jakimś forum że dziewczyny narzekały że w tym wózku strasznie się to wpina,ciężko ,że nie pasuje, że chyba się pomylili. Nic najwyżej jak pojadę do sklepu to powiem żeby mi wpieli i sie zobaczy.

do x-landera tez mam maxi-cosi na adapterach - nie ma najmniejszego problemu aby wpiąć czy wypiąć fotelik

Wygląda praktycznie identycznie. Nie moge tylko stwierdzić jak w tym modelu jest gondolka zamocowana a czytać mi się nie chce :-p leń ze mnie i tyle
Bo w tym co ja mam to gondolka siedzi na adapterach takich które potem wchodza do fotelika

Dobra widze że gondola też na adapterach montowana. Czyli mam taki sam...tylko że stary :p

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Do góry