reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja tez uzywam pampersy, innych nie probowalam bo nie bylo okazji... dostalam 8 wielkich paczek pampresow - cztery jedynki i cztery dwojki...nie wiem kiedy one sie skoncza..hihi, znajomy pracuje w szpitalu jako magazynier...i pochodzi z polski takze wiecie o co kaman hihi

reklama
Maonka polecam Ci te wkładki
posiadam i jestem zadowolona
są bardziej chlonne niz jednorazówki
piore je w tym woreczku z ubrankami Tymka
szybciutko schna
w ogole rewelacyjna cena Ci sie trafila
26 zl to jak za darmo
ja kupilam za 35 zl w hurtowni i sie cieszylam ze niedrogo bo na allegro widzialam za 49

Żałuje że już wcześniej nie pomyślałam, żeby kupić te wkładki. I faktycznie niezła promocja.

Dobre :-D ale maluszka nie będziesz jeszcze na nią posyłać? U nas za 'karnego jeżyka' robi stary dobry kąt (wersja hard) lub po prostu odmarsz do swojego pokoju (wersja light)

Nie ma takiej potrzeby :-):-D:-D Po prostu nieźle się uśmiałam, czego to ludzie nie wymyślą. w internecie można znaleźć wszystko :-)

oj bedzie z Mareczka elegancik bedzie:tak::-)
my bedziemy w Polsce chrzcic pod koniec sierpnia, akurat jak mala skonczy 5 miesiac.

wlasnie zakupilam fride:-) do noska:-)

reklama
Do góry