akaata a te pieluszki Lidlowe toujours są dobre ? po 27pln za 56 szt to super cena
a tego to nie wiem. my używamy pampersów póki co.
No właśnie dziewczyny jakich pieluch używacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
akaata a te pieluszki Lidlowe toujours są dobre ? po 27pln za 56 szt to super cena
a tego to nie wiem. my używamy pampersów póki co.
dla mnie pampersy są bezkonkurencyjnea tego to nie wiem. my używamy pampersów póki co.
Kici - powinnaś być zadowolona. Do nas dzisiaj trzy wielkie mega paki przyjechały:-)no właśnie my też pampki... wczoraj była u mnie rodzinka i kupili mi mega pake huggisów więc jak moja mega paka pampków się skończy to wypróbujemy huggies.
dla mnie pampersy są bezkonkurencyjne
Kici - powinnaś być zadowolona. Do nas dzisiaj trzy wielkie mega paki przyjechały:-)
Huggiesy są śliczne - z Kubusiem Puchatkiem:-) My używamy ich od urodzenia i jesteśmy zadowoleni - nic nie przecieka, nie obciska, mała nie ma odparzeń, jest O.K.
My je górą podwijamy do wewnątrz - tak nam zalecono aby wietrzyć pępek i nawyk został:-) Może dzięki temu dobrze się trzymają i nie podrażniają brzuszka.ja tez uwazam ze pampki sa the best...kupilam ostatnio paczke pampkow i huggisow na sprobowanie..huggisy sa wyzsze i ladniejsze (to zalety) ale w mnie - sztywniejsze, twardsze i wydaje mi sie ze niezbyt wygodne...a do tego - co mnie najbardziej w nich wkurza - maja kiepskie wykonczenia tych wkladow chlonnych, ktore akuat sa na wysokosci brzuszka i mam wrazenie ze to gniecie moja kruszynke...nie wiem, moze trafilam na jakas felerna partie :-(